Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΟΦΗ - Αρης 3-1

Ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή, επικρατώντας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 3-1 του Άρη στον αγώνα που άνοιξε το Σάββατο την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Οι «μελανόλευκοι» έτσι έφτασαν τους 22 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, αφήνοντας του Θεσσαλονικείς εκτός αυτής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12' με γκολ του Ιντέγε, ωστόσο οι Κρητικοί έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε τέρματα των Βαζ (30'), Φερέιρα (71') και Βάζ (73'), με τον τελευταίο μάλιστα να έχει και δοκάρι στο 77ο λεπτό.

Κίτρινες: Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Μαρινάκης - Ματίγια

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Σεμέντο (37' Φερέιρα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος), Βαζ (77' Στάικος), Κοροβέσης.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (88' Τόνσο), Μπα, Φετφατζίδης, Γκάμα (68' Μαντσίνι), Λάρσον (79' Ντιγκινί), Ιντέγε.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: