Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

5 τρικ για να φαίνεσαι ψηλότερη στις φωτογραφίες

Φοράς το αγαπημένο σοu outfit και εκεί που είσαι έτοιμη να το ανεβάσεις στο instagram γράφοντας #mycosmolook, παρατηρείς ότι υπάρχει κάτι στη φωτογραφία που σε χαλάει.
Μετά από εξονυχιστικό ζουμ λίγο το βρίσκεις: φαίνεσαι κοντή. Ακόμα κι αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι, το να σου κλέβει έστω και δύο από τα (πολύτιμα) εκατοστά σου ο φακός δεν είναι κολακευτικό. Για να πατάξεις αυτή την αδικία, χρησιμοποίησε ένα από τα πέντε τρικ που θα δεις παρακάτω και ετοιμάσου να πάρεις τα πάνω σου (κυριολεκτικά και μεταφορικά).


1. Βάλε τα χέρια σου–όσο πιο ανέμελα μπορείς- πάνω από το κεφάλι σου
Όχι δεν εννοούμε την κίνηση που κολλάς παλάμη στο μέτωπο σαν να λες "Ωχχ, με έπιασε πονοκέφαλος, φέρτε μία ασπιρίνη". Σήκωσε τα χέρια σου ψηλά, όσο πιο φυσικά μπορείς, παίζοντας π.χ. με τα μαλλιά σου. Αυτή η κίνηση σου δίνει extra ύψος γιατί κάνει το μάτι να πέφτει προς τα πάνω, στο χέρι σου δηλαδή.
Extra tip: Τώρα που είναι καλοκαίρι βάλε το ψάθινο καπέλο σου για περισσότερο στιλ.



2. Στάσου στις μύτες των ποδιών σου
Ίσως να σου ακούγεται χαζό, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό. Αυτή η στάση κάνει θαύματα στον τρόπο που φαίνεται το σώμα σου αφού αναδεικνύει τις καμπύλες σου. Πρόσεχε όμως να μην είσαι πολύ στημένη γιατί το αποτέλεσμα θα θυμίζει εκείνες τις φωτογραφίες που βγάζαμε για το λεύκωμα στο δημοτικό και οι γονείς μας τις έχουν ακόμα κορνιζαρισμένες στο σαλόνι.

3. Σήκωσε ψηλά τους ώμους σου
Η σωστή στάση του σώματος είναι, ούτως ή άλλως, το μυστικό για να αναδεικνύεις το σώμα σου. Σε βοηθάει όμως να φαίνεσαι και πιο ψήλη στις φωτογραφίες. Για να το πετύχεις, φαντάσου πως έχεις ένα σκοινί στην κορυφή του κεφαλιού σου και μετά ρόλλαρε τους ώμους σου πίσω. Μη το παρακάνεις όμως γιατί, από ένα σημείο και μετά, το αποτέλεσμα θα μοιάζει περίεργο.

4. Σταύρωσε τα πόδια σου
Συνήθως, όταν πας να βγάλεις μία ολόσωμη φωτογραφία έχεις τα πόδια σου στοιχισμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Αν όμως βάλεις το ένα ΠΑΝΩ από το άλλο, τα σταυρώσεις δηλαδή, θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά. Κατευθείαν φαίνεσαι όχι μόνο ψηλότερη, αλλά και πιο καλλίγραμμη.

5. Last but NOT least: Τράβηξε τη φωτογραφία από κάτω
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μία φωτογραφία είναι η οπτική γωνία από την οποία θα την τραβήξεις. Βάλε λοιπόν την κολλητή σου να πέσει -κυριολεκτικά- στα πατώματα – αχχ, μα τι θυσίες πια θα κάνουμε για ένα καλό snapchat- και να σε τραβήξει από κάτω. Έτσι, η απόσταση του σώματος από την κάμερα μεγαλώνει και κατά συνέπεια φαίνεσαι πολύ ψηλότερη.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: