Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ποιες τροφές να αποκλείσετε από τη διατροφή σας για να αδυνατίσετε

Αν θέλετε να αδυνατίσετε δώστε σημασία στην υγιεινή διατροφή και αποκλείστε τροφές που σας γεμίζουν με κενές θερμίδες και λιπαρά.
Η σωστή διατροφή είναι το παν αν θέλετε να αποφύγετε την συσσώρευση λίπους στα λάθος σημεία. Υπάρχει η άποψη ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε ομάδες τροφίμων από τη διατροφή μας όμως το ζήτημα είναι να αποκλείσετε τροφές που σας επιβαρύνουν και σας γεμίζουν κενές θερμίδες, χωρίς να σας προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.

Επεξεργασμένες τροφές
Εξαιτίας της αλλοίωσης της ποιότητας των δημητριακών-αλεύρων-σιτηρών υπάρχει επιβάρυνση του οργανισμού καθώς δημιουργούνται φλεγμονές. Παράλληλα η κατανάλωση των επεξεργασμένων τροφών-έντονα γλυκών και αλμυρών δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και απόλαυσης το οποίο οδηγεί με τη σειρά του σε μια μορφή εξάρτησης με τις τροφές.

Λιπαρά κρέατα
Μπορείτε να καταναλώνετε κρέας, αλλά μην επιλέγετε τα πιο λιπαρά κομμάτια. Μάλιστα, αν ελαττώσεσε το κόκκινο κρέας, τότε μόνο καλό θα κάνετε στην υγεία σας. Επιλέγετε άπαχο κρέας, κοτόπουλο και γαλοπούλα.

Αλκοόλ
Παχαίνει πιο πολύ από ό,τι νόμιζεςτε, ειδικά αν βγαίνετε και πίνετε συχνά. Τα κοκτέιλ περιέχουν κενές θερμίδες, έχουν ζάχαρη και αυξάνουν και την όρεξή σας. Προτιμήστε πιο διαιτητικά ποτά, όπως κρασί ή light μπίρα.

Τηγανητά
Λίγες τηγανητές πατάτες δεν κάνουν κακό; Καλύτερα να τις αποφεύγετε όπως και όλα τα υπόλοιπα τηγανητά αν θέλετε να χάσετε κιλά. Προτιμήστε τα ψητά, στον ατμό ή τα βραστά.

Αναψυκτικά με ζάχαρη
Κάποια αναψυκτικά περιέχουν αρκετή ζάχαρη και σας παχαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αν κάνετε δίαιτα, προτιμήστε το ανθρακούχο νερό!

Χυμοί
Κι όμως κάποιοι συσκευασμένοι χυμοί περιέχουν αρκετή ζάχαρη και λίγα φρούτα! Προτιμήστε έναν φυσικό χυμό ή ένα φρούτο όταν κάνετε δίαιτα.

Το μυστικό
Η διατροφή που κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα δεν πρέπει να είναι άθλος! Το ζητούμενο είναι να χαρίζετε στον οργανισμό σας τα καύσιμα που χρειάζεται για να ανταποκρίνεστε στην καθημερινότητα με ενέργεια στο μάξιμουμ.



Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: