Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το στιλ και τον φωτισμό της φωτογράφισης

Ένας καλός επαγγελματίας φωτογράφος θα αναδείξει την ομορφιά σου είτε φωτογραφηθείς σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζεις πώς ο φωτισμός μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.
Εδώ είναι μερικές βασικές διαφορές μεταξύ του φυσικού φωτός, του φλας και της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που πρέπει να προσέξεις και πώς να προσαρμόσεις το μακιγιάζ σου αναλόγως.

Φως ημέρας
Τυχόν ατέλειες στο δέρμα είναι πιο εμφανείς στο φυσικό φως. Γι 'αυτό σκόπιμο είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τον τόνο του φοντ ντε τεν που θα χρησιμοποιήσεις. Αν μέρος της φωτογράφησης γίνει σε εξωτερικό χώρο, η καλύτερη ιδέα είναι η εφαρμογή του μακιγιάζ κοντά σε παράθυρο με αρκετό φως. Έτσι μόνο θα είναι άψογο το αποτέλεσμα.

Φλας
Το πλεονέκτημα του φλας είναι ότι μπορεί να εξομαλύνει ατέλειες σε ορισμένες προβληματικές περιοχές και έτσι σημάδια όπως κηλίδες, μαύροι κύκλοι, ή κοκκινίλες δεν θα είναι τόσο αισθητά. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και μειονεκτήματα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι η γυαλάδα που προσώπου, πρόβλημα που με στις υψηλές θερμοκρασίες γίνεται εντονότερο. Θα πρέπει να έχεις μαζί σου πούδρα κόμπακτ ή στυπόχαρτα (για να απορροφήσουν την περιττή λιπαρότητα του προσώπου χωρίς να μουτζουρωθείς). Επίσης, σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσεις γυαλιστερές σκιές ματιών και lip gloss με φειδώ, επειδή η λάμψη τους μπορεί να αντανακλά στο φακό και να μοιάζει το δέρμα σου λιπαρό.

Ασπρόμαυρη φωτογραφία
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία συνήθως κολακεύει επειδή η αντίθεση του φωτός είναι έντονη και έτσι δεν διακρίνουμε την κάθε ατέλεια. Λάβε όμως υπ’ όψιν ότι οι απαλοί τόνοι εμφανίζονται αχνοί, ενώ οι σκούροι, σχεδόν μαύροι. Αν θέλεις αρκετές φωτογραφίες σε άσπρο-μαύρο, πρέπει και το μακιγιάζ να είναι ανάλογο. Να υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στα χείλη και το δέρμα, με κραγιόν σε πλούσιο χρώμα και όχι κάποια ουδέτερη απόχρωση. Αν σκέφτεσαι να φορέσεις καθαρό, έντονο κόκκινο δεν είναι ούτε εκείνο η ιδανική επιλογή, αλλά μια πιο μαλακή κόκκινη απόχρωση - τα πολύ φωτεινά χρώματα συνήθως φαίνονται πιο σκούρα στις φωτογραφίες.




Adbox 





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: