Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Τα 7(+1) στιλιστικά βάσανα μίας ψηλής


Σίγουρα το να είσαι ψηλή έχει τις χάρες του, αλλά ταυτόχρονα έχει κι ένα σωρό άχαρες στιγμές του. Τα -ας πούμε- "προβλήματα" ξεκινούν από τις (μάταιες) προσπάθειες να βρεις το τέλειο outfit για μία έξοδο, αλλά δεν σταματούν εδώ. Κάποια στιγμή κουράζεσαι να ακούς την κλισέ ατάκα "Τι καιρό έχει εκεί πάνω" ή τις φίλες σου να γκρινιάζουν ότι θα ήθελαν να έχουν το ύψος σου.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

1. Είναι ΠOΛΥ δύσκολο να βρεις ένα παντελόνι που να σου εφαρμόζει τέλεια
Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να βρεις ένα παντελόνι που θα σου κάθεται καλά τόσο στο ύψος όσο και στη μέση. Να τα έχεις και τα δύο ξέχνα το.

2. Κάποια ρούχα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα πιο ψηλή
Δοκιμάζοντας ένα μάξι φόρεμα θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον επειδή σε κάνουν να νιώθεις σαν αρχαιοελληνική στήλη.

3. Τα ρούχα που σου φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο
Φορέματα, φούστες και παντελόνια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να φοράς μία μακριά φούστα και να σου είναι κοντή με αποτέλεσμα να μην καλύπτει σωστά το πόδι σου και να φαίνεται σαν να φοράς την φούστα που έκλεψες από την μικρή σου ξαδέρφη.


4. Είσαι το άτομο που φωνάζουν όλοι για να φτάσει ρούχα που βρίσκονται σε ψηλά ράφια.
Δεν είναι να πας με τις φίλες σου για ψώνια. Ουσιαστικά δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι.

5. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ο εφιάλτης σου
"Εφιάλτης" .Οκ μπορεί να είμαστε λίγο υπερβολικές, αλλά φορώντας κι αυτά είσαι επισήμως απλησίαστη. Ποια θέλει να είναι η πιο ψηλή της παρέας και να νιώθει σαν τη Χιονάτη με τους Έφτα Νάνους; Αλλα, κυρίως, ποια θέλει να είναι πιο ψηλή από τον τύπο που θα έρθει να της μιλήσει; Καλά το φανταστήκαμε.

6. Δεν μπορείς να δανειστείς ρούχα από την κολλητή σου
Τι να την κάνεις την κολλητή αν στην δύσκολη – "δεν έχω τίποτα να βάλω"- στιγμή δεν μπορεί να σε σώσει δανείζοντας σου το αγαπημένο της φόρεμα ή τζιν;

7. Τα κοντά φορέματα, πάνω σου, μοιάζουν με μακριές μπλούζες
Εσείς που λέτε "Ξέχασες να βάλεις παντελόνι σήμερα;" να ξέρετε, δεν είναι πια αστείο.

+1. Οι φίλοι σου σε χρησιμοποιούν σαν σελφοκόνταρο
Είναι Σάββατο βράδυ, είσαι έξω με τις φιλές σου και αποφασίζετε να βγάλετε φωτογραφία για το instagram. Μάντεψε ποια είναι αυτή που βάζουν πάντα να βγάλει τη φωτογραφία. Αποτέλεσμα; Ποτέ δεν φαίνεται τίποτα άλλο (το υπέροχο ρούχο ας πούμε που μόχθησες να βρεις στα μέτρα σου) πέρα από ένα κοντινό στο πρόσωπό σου. Αυτό. Η εμπειρία σταματάει εκεί.










ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: