Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Το καλύτερο ελληνικό κρασί των τελευταίων 20 ετών θα είναι το φετινό

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου η χρονιά είναι η καλύτερη ποιοτικά των οινοστάφυλων
Για την καλύτερη ποιοτικά χρονιά των οινοστάφυλων τα τελευταία 20 έτη κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ).

Ο ΣΕΟ αναφέρεται σε διαφοροποιήσεις στο ύψος της παραγωγής που κατεγράφησαν στη Μακεδονία και στα νησιά του Αιγαίου με μειωμένη παραγωγή, και επιπλέον στο Αιγαίο με εξαιρετική πρωιμότητα ιδιαίτερα σε Πάρο και Σαντορίνη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, παρά τη φυσιολογική σε ποσότητα παραγωγή, αυτή παραμένει ελλειμματική για την κάλυψη των αναγκών της χώρας.

Σε αναφορά του για την παραγωγή της Σαντορίνης, αυτή θα είναι εξαιρετικής ποιότητας, ωστόσο ποσοτικά άγγιξε πρωτοφανή χαμηλά, σημειώνοντας ότι είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που καταγράφεται μείωση της παραγωγής. Παρότι οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση της παραγωγής έως 20%, σε σχέση με το 2017, αυτή θα είναι μειωμένη, κατά 40% μικρότερη σε σχέση με αυτή του περασμένου έτους και 55% μειωμένη από το γενικό μέσο όρο παραγωγής του νησιού.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: