Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τι είναι το fuckboy και πώς θα το αναγνωρίσεις

Fuck boy, ετυμολογία: fuck + boy· υποθέτουμε ότι δεν έχεις βγει από καμιά σπηλιά και γνωρίζεις τι σημαίνει fuck. Boy σημαίνει αγόρι. Εάν δεν έχει πάει ακόμη το μυαλό σου στο τι ακριβώς είναι ένα fuckboy, εδώ είμαστε για να σου το κάνουμε λιανά: fuckboy είναι εκείνο το παλικάρι που θα σε προσεγγίσει για να ικανοποιήσει τα πρωτόγονα ένστικτά του.
Ο εκσυγχρονισμένος απόγονος του greek kamaki –εμφανισιακά- συνήθως είναι ένας μυώδης τύπος με σχετικά εναλλακτικό στυλ, το οποίο όμως απαραιτήτως αναδεικνύει τους μυς του και το ταμπεραμέντο του γνώστη-εραστή. Θα τον συναντήσεις σε μπαράκια εναλλακτικά, μεν αλλά σε mainstream τοποθεσία δε.

 Όσον αφορά τη συμπεριφορά του; Κάνει πολλά φάουλ τα οποία ίσως να μη διακρίνεις καθαρά. 

Να, εδώ εμείς βρήκαμε δεκαπέντε.

1. Σου λέει ότι θα ήθελε να σε δει, δεν επικοινωνεί ποτέ για να βρεθείτε και αργά το βράδυ σου λέει «με ξέχασες». Κι εσύ το παίρνεις πάνω σου, κουτορνίθι.

2. Σου λέει να «τα πείτε», όχι όμως «να βγείτε».

3. Όταν τον ρωτάς αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του, σου δίνει μία απάντηση γενικής φύσεως όπως «τέτοιες χαζομάρες σκέφτεσαι;».

4. Χρησιμοποιεί συχνά φράσεις όπως «το συνεννοούμαστε αργότερα», «ναι, μιλάμε λίγο πιο μετά για σίγουρα» ή «θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο», αντί να σου δώσει μία ευθεία απάντηση.

5. Τη μία ή δύο φορές που έχεις συναντήσει τους φίλους του, δεν έδειξαν να έχουν ακούσει και πολλά για εσένα, ούτε να φέρονται ιδιαίτερα σαν να υπάρχεις.

6. Από την άλλη, οι φίλοι του μπορεί να γνωρίζουν αρκετά για την ύπαρξή σου, αλλά να συμπεριφέρονται τυπικά –ίσως επειδή ξέρουν ότι ο φίλος τους βλέπει κι άλλες. Αν μάλιστα έχεις παρατηρήσει ενίοτε και κάποιο ειρωνικό χαμογελάκι, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη.

7. Χάνεται για αρκετές μέρες, εσύ προφανώς δεν δίνεις σημεία ζωής, περιμένεις στωικά· και μόλις εμφανίζεται κάνει σαν να μην υπάρχει τίποτα.

8. Μονάχα όταν τον ρωτάς πού χάθηκε, σου γράφει σεντόνια. Κάτι όπως: «είχα πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα, ήρθε και ένας φίλος από την Αγγλία και τώρα έχω αρρωστήσει κιόλας». Εν ολίγοις σου ζητάει να μην του ζητήσεις να βρεθείτε. Όχι, οι πιθανότητες να λέει αλήθεια ότι δεν είχε χρόνο είναι απειροελάχιστες.

9. Αν έρθει ένας άντρας να σε προσεγγίσει, δε φαίνεται να ενδιαφέρεται. Ίσα-ίσα αφού φύγει έρχεται και σου λέει περιπαιχτικά «τι έγινε; Πώς πήγε;».

10. Όταν πετυχαίνετε γνωστούς του έξω –τις ελάχιστες φορές δηλαδή που βρίσκεστε εκτός σπιτιού- σε συστήνει βιαστικά ή δε σε συστήνει καθόλου.

11. Κάθε φορά που βρίσκεστε θα ασχοληθεί πολύ με το κινητό του και μέσα σου είσαι σίγουρη ότι δε στέλνει μόνο στους φίλους του.

12. Έχεις παρατηρήσει ότι οι ώρες που δεν σου απαντά είναι από αργά το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχει κι άλλες να δει.

13. Δεν έχει ανεβάσει ποτέ στόρι μαζί σου. Καλά για ποστ δεν το συζητάμε.

14. Προφανώς και σου έχει στείλει μεθυσμένος να βρεθείτε. Ξέρεις γιατί; Επειδή δεν ήταν τυχερή η βραδιά.

15. Τα αστεία που ποστάρει είναι λίγο σεξιστικά, λίγο ομοφοβικά, λίγο αμφιλεγόμενα. Για παράδειγμα: «πώς να πάρω σοβαρά μία γυναίκα που έκανε σεξ μαζί μου από το πρώτο βράδυ;». Ωστόσο αν αρνήθηκες την πρώτη φορά που βρεθήκατε να πας σπίτι του, σε αποκάλεσε πουριτανή ή συντηρητική.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: