Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Πού να την πας για να την κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού

Ανταλλαγή τηλεφώνων, αποστολή μηνυμάτων και κάπως έτσι ήρθε η ώρα του πρώτου σας ραντεβού. Αυτό σημαίνει συναγερμός στα «κεντρικά». Ψάχνεις να δεις τι θα φορέσεις, πώς θα χτενιστείς.
Παίρνεις τηλέφωνα τους φίλους σου. Κάθεσαι για πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Το άγχος σου έχει φτάσει στα ύψη. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η επιλογή του ιδανικού μέρους για να την εντυπωσιάσεις. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…

Μην αγχώνεσαι, πάνω από όλα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε ιδέες για τα μέρη που πρέπει (ή όχι) να επιλέξεις για το άβολο πρώτο ραντεβού.

Όχι σε μπαρ! Μην ξεχνάς ότι σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να ανακαλύψει ο ένας στοιχεία του άλλου και αυτό προϋποθέτει ένα ήρεμο μέρος. Η μουσική στο μπαρ μπορεί να είναι τόσο εκκωφαντική , όπου και να θέλετε δεν θα μπορείτε να σταυρώσετε λέξη. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είναι νυχτόβιοι εραστές και τους έρχεται πιο εύκολο να γνωρίσουν την κοπέλα σε ένα μπαρ, αλλά προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από την πρώτη σας συνάντηση. Πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Ναι στην καφετέρια! Συνήθως συνιστά το μέρος που αρμόζει περισσότερο σε αυτό το πρώτο στάδιο της γνωριμίας. Μια ήσυχη καφετέρια σε ένα όμορφο περιβάλλον (κατά προτίμηση να έχει όμορφη θέα) είναι ιδανική για να «σπάσει» τον πάγο των πρώτων δευτερολέπτων.

Όχι σινεμά! Το να κάθεσαι στο σκοτάδι για 2 ώρες μ’ έναν άγνωστο, ενώ το ζήτημα είναι να γνωριστείτε, δε θα είναι ευχάριστο για κανέναν. Μπορεί το σκοτάδι να σε ευνοεί να κάνεις την πρώτη κίνηση , αλλά μην ξεχνιέσαι το ζητούμενο είναι να βρεις ένα μέρος όπου θα μπορείτε να μιλήσετε, εκτός αν είστε από αυτούς που μιλάνε κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ναι στο φαγητό! Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως «ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι» και ότι «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» και έρχομαι εγώ να σας τα επιβεβαιώσω και τα δυο! Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις με επισημότητες και ακριβά εστιατόρια, αλλά αντιθέτως διάλεξε ένα χώρο τον οποίο ήδη τον γνωρίζεις. Είναι δικό σου bonus να ξέρεις την κουζίνα , ώστε να μπορείς να προτείνεις ένα γευστικό πιάτο που σου αρέσει. Θυμήσου η πρωτοβουλία είναι ένα στοιχείο που εντυπωσιάζει τις περισσότερες γυναίκες.

Όχι στην βόλτα! Ναι μεν θα περπατάτε και θα μιλάτε παράλληλα, αλλά πολύ πιθανόν να βρεθεί κάτι στον δρόμο σας που θα σας αποσυντονίσει και τραβήξει την προσοχή. Αυτό θα εμποδίσει τον αρχικό σας σκοπό, που είναι να γνωρίσετε την κοπέλα. Ασφαλώς , είμαι αρνητική στην βόλτα , όταν αυτή καθορίζει όλη σας την έξοδο. Αν έχει προηγηθεί ένας καφές ή ένα γεύμα, ένας περίπατος θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και θα σας προσφέρει μια νότα ρομαντισμού. Καλύτερα βέβαια προτιμήστε την στα επόμενα ραντεβού.

Γίνε δραστήριος! Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είσαι δραστήριος. Μην αρνηθείς κάποια πρόταση που μπορεί να σου κάνει, όπως για παράδειγμα να παίξετε Bowling. Αν δες έχεις παίξει ποτέ μην ντραπείς να το πεις. Δωσ’ της το πάνω χέρι και πες να σου μάθει. Η κόντρα ίσως ανάψει μια σπίθα μεταξύ σας.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: