Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3

Ο Ολυμπιακός, λες και διαθέτει έναν διακόπτη που αλλάζει τη λειτουργία του, μεταμορφώνεται στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του.
Στην πρεμιέρα ήταν η Τότεναμ που βίωσε δύσκολες στιγμές κι εν τέλει σώθηκε με μια ισοπαλία (2-2) και τώρα ήταν η Μπάγερν Μονάχου που ζορίστηκε απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο τέλος όμως, όσο καλός κι όσο μαχητικός κι αν ήταν ο Ολυμπιακός (που ήταν...), τη διαφορά έκανε η ποιότητα των Βαυαρών και κυρίως η κλάση του Πολωνού στράικερ Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σκόραρε δις στην επικράτηση της Μπάγερν με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι πειραιώτες κοίταξαν στα μάτια ένα παγκόσμιο μεγαθήριο αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση μένοντας στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου των ομίλων του Champions League μετά και τη σαρωτική νίκη της Τότεναμ επί του Ερυθρού Αστέρα (5-0) για την τρίτη αγωνιστική.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι ήταν κάτι περισσότερο από εξαιρετικό καθώς οι «ερυθρόλευκοι», όχι μόνο αμύνθηκαν θαυμάσια δυσκολεύοντας τους Βαυαρούς να επιτεθούν και να απειλήσουν, αλλά ουσιαστικά στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν άνοιξαν το σκορ. Στο 23' ο Τσιμίκας σέντραρε εξαιρετικά και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος κυριάρχησε στον αέρα πέτυχε το 1-0.

Η Μπάγερν σε εκείνο το σημείο φάνηκε να αφυπνίζεται και στο 34' με εκτελεστή τον συνήθη ύποπτο Λεβαντόβσκι, έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Ο Μίλερ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Σα απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά ο Πολωνός γκολτζής πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι φουριόζος χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο 46' με τον Μασούρα και στο 47' με τον Μεριά. Κι όταν σπαταλάς τέτοιες ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι η Μπάγερν, η μπάλα τιμωρεί.

Κάπως έτσι, στο 62', ο Λεβαντόβσκι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοουτίνιο και σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Πολωνός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα.

Κι αφού η Μπάγερν... λύθηκε μετά το 1-2, ήταν και πολύ πιο άνετη στο παιχνίδι της φτάνοντας στο... ρελαντί και στην επίτευξη ενός τρίτου γκολ με καταπληκτική ενέργεια και θαυμάσιο σουτ του Τολισό στο 75'.

Η μάχη ωστόσο δεν είχε τελειώσει για τον Ολυμπιακό που δεν τα παράτησε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 79' (2-3) με κεραυνό του Γκιγιέρμε έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και σε σώματα αμυντικών).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (69' Λοβέρα), Καμαρά (87' Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε, Μασούρας (78' Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Μπαγερν Μονάχου (Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντέζ (58' Μπόατενγκ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46' Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι, Κοουτίνιο, Μίλερ (86' Πέρισιτς), Λεβαντόβσκι.

Βαθμολογία
Μπάγερν 9

Τότεναμ 4

Ερυθρός Αστέρας 3

Ολυμπιακός 1




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: