Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

My Style Rocks: Τα ονόματα που θα στελεχώσουν τον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας

Το «My Style Rocks» πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Ιανουάριο του 2020 σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά.
Ωστόσο, μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί ήδη για την παρουσιάστρια που θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής.

Ένα από τα ονόματα τα οποία φαίνεται πως έχει προβάδισμα να αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks» είναι η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με τα όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό».

powered by Rubicon Project
«Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που θέλουν και οι δύο πλευρές. Υπάρχει ακόμα ένα που πρέπει να σιγουρευτεί. Το My style rocks δε θα βγει τον Νοέμβριο. Αποφάσισε ο ΣΚΑΪ να κρατήσει τα παιχνίδια ως τις γιορτές και θα βγει τον Γενάρη. Θέλει να δώσει λίγο χρόνο ακόμα στα παιχνίδια και υπάρχει και το Big Brother στο πλάνο» είπε.



Εντύπωση και ενδιαφέρον όμως προκαλούν και τα ονόματα τα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι ώστε να συμμετέχουν ως παίκτριες.

Τρεις παλιές γνώριμες του παιχνιδιού μόδας ενδέχεται να βρεθούν ξανά στο πλατό της εκπομπής.

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, στο My Style Rocks φαίνεται πως θα συμμετέχουν ως παίκτριες η Βικτώρια Καρύδα, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.








Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: