Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο Μέσι παρέλαβε το έκτο «χρυσό παπούτσι» του από τα χέρια των γιων του!

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε την Τετάρτη το έκτο «χρυσό παπούτσι» της καριέρας του, το οποίο κέρδισε για την ανάδειξή του ως κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2018-19.
Οι γιοι του αστέρα της Μπαρτσελόνα, Τιάγκο και Ματέο ανέβηκαν στη σκηνή και απένειμαν το εν λόγω βραβείο στον μπαμπά τους, ο οποίος όπως είναι φυσικό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Από τη μεριά του ο Μέσι αφιέρωσε αυτήν τη διάκρισή του στην οικογένεια και τους συμπαίκτες του.

«Χωρίς τους συμπαίκτες μου, χωρίς την ομάδα μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να το κερδίσω μόνος μου. Αφορά όλο τον κόσμο, είναι μία αναγνώριση για όλους στα αποδυτήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος άσος.

Ο Μέσι ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα με 36 γκολ, που ισοδυναμούν με 72 βαθμούς στην ειδική κατάταξη (όπου υπάρχει συντελεστής ανάλογα με το επίπεδο του πρωταθλήματος), αφήνοντας πίσω του τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σκόραρε 32 τέρματα στο γαλλικό πρωτάθλημα τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.







Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: