Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

5 ερωτήσεις που δυσκολεύουν συχνά τις γυναίκες

Οι καιροί αλλάζουν αλλά μερικά πράγματα παραμένουν διαχρονικά δύσκολα. Όπως ας πούμε, κάποιες απαντήσεις που πρέπει να δώσουν οι γυναίκες σε συγκεκριμένες ανδρικές ερωτήσεις.
Πόσο χρόνων είναι

Μια από τις βασικότερες ερωτήσεις που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση μια γυναίκα είναι αυτή που αφορά την ηλικία της. Αρκετές τις σοκάρει το γεγονός ότι θα σκεφτείς να ρωτήσεις και μόνο. Φυσικά υπάρχουν και εκείνες που έχουν baby face, οπότε και να τις ρωτήσεις δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Συνήθως αυτές που έχουν μεγαλώσει λίγο και δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα, πολλά από αυτά που θέλουν, έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Με πόσους έχουν πάει

Αν εξαιρέσεις αυτές που λένε την αλήθεια, στην περίπτωση αυτή παίρνεις συνήθως την απάντηση που θέλεις. Αν θέλεις να έχουν πάει με λίγους, έχουν πάει με λίγους. Αν αντέχεις τις πιο δραστήριες σεξουαλικά, μπορεί να έχουν και πάει με περισσότερους. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ερώτηση που φέρνει τις γυναίκες σε αμηχανία. Ίσως είναι καλύτερο να μην εισπράξεις καμία απάντηση ή να εισπράξεις μια απάντηση αρκετό καιρό μετά…

Αν έχουν ξεπεράσει τον πρώην τους

Αουτς! Αυτό πονάει. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις κάποιον που σε έχει αφήσει. Αν το επέλεξε η άλλη πλευρά και όχι εκείνη, το ‘’ναι’’ πρέπει να το ακούσεις από τα μάτια της και όχι από το στόμα της.

Αν είναι αδύναμες σαν χαρακτήρας

Ότι και να πουν μην το πιστέψεις εύκολα. Κι αυτό γιατί θα βρουν χίλιες δυο απαντήσεις να βρουν ώστε να σε μπερδέψουν. Ένας αδύναμος χαρακτήρας δεν θα παραδεχόταν εύκολα κάτι τέτοιο, επειδή το τρωτό σημείο είναι αιτία για εκμετάλλευση σε κάποιες περιπτώσεις. Συνήθως ο αδύναμος χαρακτήρας θα προτιμήσει μια μακροσκελή απάντηση για να σε πείσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αν είναι ευχαριστημένες από τον γάμο τους

Ωχ! Κι ενώ η εν λόγω κυρία θα ψάχνει να βρει την απάντηση, είναι μια καλή αφορμή να ξανακοιτάξεις τα μάτια της. Eκεί ίσως και να δεις τι εννοεί όταν μιλάει.
Κωνσταντίνα Χατζηδάκη








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: