Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Το μυστικό για επίπεδη κοιλιά δεν έχει καμία σχέση με κοιλιακούς!

Φανταστείτε η κοιλιά σας να ήταν πάντα τόσο επίπεδη όσο όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη από το πλάι και τη ρουφάτε! Ωραίο έτσι;
Λοιπόν ξέρετε ότι οι μυες της κοιλιάς και της πλάτης κρατούν το σώμα μας σε σωστή όρθια στάση! Αν, λοιπόν, εμείς δεν τους γυμνάσουμε σωστά, όχι μόνο θα έχουμε κοιλίτσα, αλλά και πόνους στο σώμα μας!

Παρακάτω παρουσιάζονται δυο συγκεκριμένες ασκήσεις για να τους τονώσετε και να τους γυμνάσετε! Όχι καθόλου κοιλιακοί όπως τους ξέρουμε!



Το ξαπλωμένο κερί: Ξαπλώστε και σηκώστε τα πόδια σας έτσι ώστε να σχηματίσουν ορθή γωνία με το σώμα σας. Τεντώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας και σηκώστε το κεφάλι σας ελαφρά.



Το βλέμμα σας να πέφτει ανάμεσα στα πόδια σας! Εκπνεύστε καθώς κατεβάζετε τα πόδια σας, χωρίς να σηκώνετε την πλάτη σας!



Έκταση της πλάτης: Ξαπλώστε στο στομάχι σας με τα χέρια σας κολλημένα στον κορμό σας και τις παλάμες να δείχνουν προς τα πάνω. Κοιτάξτε προς τα κάτω και σηκώστε ώμους και κεφάλι σιγά σιγά. Κατεβείτε προς τα κάτω και επαναλάβατε 6 φορές




Στη συνέχεια τεντώστε τα χέρια σας μπροστά με τις παλάμες να δείχνουν προς το πάτωμα και σηκώστε σιγά σιγά τα τεντωμένα πόδια σας, τα οποία θα είναι ελάχιστα μακριά το ένα από το άλλο!









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: