Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πού βοηθάει το σεξ με τα φώτα ανοικτά.

Αφήστε κατά μέρος τις ντροπές και απολαύστε το σεξ με τον σύντροφό σας με το φως ανοικτό.
Ιταλοί ερευνητές λένε ότι η έκθεση στο φως ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και μεταμορφώνει τους εραστές... σε ταύρους.

Η έκθεση σε έντονο φως ενισχύει τη σεξουαλική ορμή, κυρίως στους άνδρες άνω των 40 ετών, έδειξε η νέα μελέτη. Τα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης απογειώνονται και οι άνδρες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο την ερωτική συνεύρεση.

Η μελέτη εμπνεύστηκε από άλλη έρευνα, σύμφωνα με την οποία, τους χειμερινούς μήνες, η λίμπιντο "κοιμάται" και "ξυπνάει" την άνοιξη και το καλοκαίρι. Και δεν εστίασε τυχαία στους 40άρηδες - ένας στους τέσσερις αναφέρει έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, σύμφωνα με διεθνή στοιχεία.

Οι Ιταλοί ερευνητές χώρισαν σε δύο γκρουπ 38 άνδρες, που δεν είχαν ενδιαφέρον για σεξ, λόγω του ότι υπέφεραν είτε από διαταραχή υποδραστήριας σεξουαλικής επιθυμίας είτε από σεξουαλική διαταραχή διέγερσης, όπως λέγονται.

Η μία ομάδα εκτέθηκε από απόσταση ενός μέτρου σε τεχνητό φως, που ισοδυναμούσε με εκείνο μιας ηλιόλουστης ημέρας και η άλλη στο λιγοστό φως μιας σκοτεινής, συννεφιασμένης μέρας. Όλοι οι εθελοντές εκτέθηκαν σε αυτά τα φώτα για διάστημα δύο εβδομάδων, από τις 7 έως τις 8 το πρωί.

Όσοι εκτέθηκαν στο έντονο φως ανέφεραν τρεις φορές υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης.

Ο επικεφαλής της μελέτης καθηγητής Andrea Fagiolini, από το Πανεπιστήμιο της Σιένα, δήλωσε: "Τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης εξηγούν τη μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Τα ποσοστά της ορμόνης σχεδόν διπλασιάστηκαν. Στο βόρειο ημισφαίριο η παραγωγή τεστοστερόνης πέφτει από τον Νοέμβριο ως τον Απρίλιο, για να ξαναανέβει την άνοιξη και το καλοκαίρι, με ένα peak τον Οκτώβριο".

Τα ευρήματα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο νευροψυχοφαρμακολογίας, που έγινε στη Βιέννη.




Adbox 





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: