Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΦΗ - Παναιτωλικος 3-1

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League.
Το σκορ άνοιξε ο Τσιλιανίδης στο 54’, ο οποίος σκόραρε και στο 85’, ενώ το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Μάνος στο 61’. Οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν στο 69’ με τον Μοράρ, αγωνίστηκαν από το 29’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιμίτο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 54΄ με τον Τσιλιανίδη μετά από σουτ του Σεμέδο και απόκρουση του Κνετ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφθασαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 61΄ με τον Μάνο που έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 69΄με τον Μοράρ με δυνατό σουτ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σίμου σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 85΄ και πάλι με τον Τσιλιανίδη με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34' Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81' Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88' Φιγκεϊρέδο).

Παναιτωλικός: Κνετ (79' Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60' Μοράρ), Μπαΐροβιτς (46' Αριγίμπι).




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: