Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Ποιο σημείο χρειάζεται προσοχή για να φαίνεστε πάντα νέα;

Δεν ξεχνάτε ποτέ την ενυδατική σας, φροντίζετε το δέρμα σας με αντηλιακά και σέρουμ, λατρεύετε το μακιγιάζ και γενικά δίνετε την πρέπουσα προσοχή στην επιδερμίδα σας. Πολύ ωραία έως εδώ! Μήπως όμως, τελικά ξεχνάτε κάποιο σημείο που με τον καιρό προδίδει την ηλικία μας;
Τελικά, ενώ μπορεί να ακολουθείτε με θρησκευτική… ευλάβεια την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, καθαρισμός, ενυδάτωση και αντιγήρανση, μήπως τελικά κάτι παραλείπετε; Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα είστε και η μοναδική!

Κάθε δερματολόγος θα σας συμβουλεύσει να μην ξεχνάτε να δίνετε την ανάλογη προσοχή στον λαιμό σας! Αυτό που οι δερματολόγοι γενικά ισχυρίζονται είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν φροντίζουν την περιοχή του λαιμού όπως θα πρέπει.

Και όμως, η περιοχή του λαιμού είναι το ίδιο και περισσότερο ευαίσθητη από όσο το πρόσωπο. Και επιπλέον είναι ένα από τα βασικά σημεία που προδίδει την ηλικία μας.

Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να ενυδατώνετε συστηματικά το δέρμα του λαιμού, αν χρησιμοποιείτε αντιγηραντική κρέμα να την εφαρμόζετε κι εκεί και φυσικά, δεν ξεχνάτε να προστατεύετε την περιοχή με το αντηλιακό του προσώπου σας.

Για την ακρίβεια, ο λαιμός είναι το σημείο που απαιτεί ακόμα περισσότερη φροντίδα από το πρόσωπό μας, καθώς στην περίπτωση που «σπάσει», δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν κάνουμε μπότοξ, δεν κάνουμε ανόρθωση… δεν ανανεώνεται γενικά.

Μην ξεχνάτε λοιπόν, να κάνετε καλό καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση για να διατηρήσετε την ευαίσθητη αυτή επιδερμίδα σφριγηλή και νεανική.
Aπό τη Μαρία Καλοπούλου




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: