Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Κλειτοριδικός οργασμός: Πώς θα τον πετύχεις με 3 hot tricks!

Από τη στιγμή που στην κλειτορίδα σου υπάρχουν 8 χιλιάδες νευρικές απολήξεις, ίσως θεωρείς εύκολη υπόθεση το να πετύχεις αυτού του είδους τον οργασμό. Μμμ, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα...

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εάν εσύ ή ο σύντροφός σου κάνετε focus μόνο σε αυτό το σημείο, τότε έχεις χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής απόλαυσης. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις για να πετυχαίνεις τον περίφημο κλειτοριδικό οργασμό;

1. Ζήτησε από τον παρτενέρ σου να ασχοληθεί και με άλλα μέρη του σώματός σου, στο πλαίσιο των απαραίτητων για μια γυναίκα προκαταρκτικών παιχνιδιών. Αν επιμένει τρίβοντας την κλειτορίδα σου με την επιμονή που πατάει κάποιος το κουμπί του ασανσέρ που δεν έρχεται, το πιο πιθανό είναι να μην... έρθεις ούτε εσύ.

2. Αν δεν πάρει την πρωτοβουλία, ζήτησέ του να μη χρησιμοποιήσει μόνο τα δάκτυλά του αλλά να προχωρήσει και σε στοματική διέγερση.

3. Για να εκτινάξεις στα ύψη τις πιθανότητες να ζήσεις τον κλειτορικό οργασμό, θα σε βοηθήσει πολύ η χρήση ενός μικρού δονητή. Μη διστάσεις να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Εάν νοιάζεται πραγματικά για την ικανοποίησή σου, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει τη διαδικασία.




Πηγή
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: