Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-2

Ο Λεβαδειακός έπαιζε τον υπέρ πάντων αγώνα. Ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία και αυτό υπό προϋποθέσεις, όμως ο Πανιώνιος το ήθελε εξίσου πολύ.
Οι κυανέρυθροι πήραν τη νίκη μέσα στη Λιβαδειά, εξασφάλισαν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε την παραμονή τους στην κατηγορία και αφήνουν τον κόσμο να απορεί: Τι τέχνασμα θα ανακαλυφθεί αυτή τη φορά για να μην πέσει ο Λεβαδειακός; Γιατί η ομάδα της Βοιωτίας έχει βρεθεί στο ίδιο σημείο ξανά στο παρελθόν, όμως κάθε φορά βρίσκεται μια λύση. Γιατί ως γνωστόν ο Κομπότης δεν πέφτει ποτέ!


Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα για τον δικό τους… τελικό, ο Νίκος Καραγεωργίου προσπάθησε να τα μασκαρέψει, όμως ούτε το γρήγορο γκολ, ούτε η επιθετική τους διάθεση αρκούσαν απέναντι σε έναν πολύ καλό Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι, με ή χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα, θα είναι στη Super League και την επόμενη σεζόν και η νίκη τους στη Λιβαδειά θα μπορούσε να έρθει ευκολότερα, αν ο Μπουμάλ ευστοχούσε στο μάλλον αχρείαστο πέναλτι που παραχώρησε ο Μπάγιτς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σέρβος έπιασε το πέναλτι, έπιασε και καμιά… δεκαριά ακόμα ευκαιρίες του Πανιωνίου και κρατούσε όσο μπορούσε ζωντανή την ομάδα του, όμως δεν αρκούσε.

Ο Πανιώνιος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικός, η είσοδος του Σπιριντόνοβιτς και η σταθερότητα του Κόρμπου έδωσαν ώθηση στη μεσαία γραμμή και η νίκη τους επί του Λεβαδειακού ήρθε φυσιολογικά και δικαιότατα.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: