Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Λαμία - ΑΕΚ 2-2

Υπάρχει ένα πολύ θετικό στοιχείο με τα παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όχι πάντα, αλλά καμιά φορά υπάρχει: δεν υπάρχουν τακτικισμοί και σκοπιμότητες, οι παίκτες παίζουν χωρίς άγχος και ως εκ τούτου πιο ανάλαφρα, τα παιχνίδια αποκτούν ένα θέαμα που δύσκολα το βλέπουμε και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Λαμία-ΑΕΚ που έλαβε χώρα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν ένα τέτοιο ματς. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα άλλωστε και από το σκορ. Οι δυο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερο στόχο στο πρωτάθλημα και με το μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο (στον επαναληπτικό του 2-0 υπέρ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) να είναι ξεκάθαρα πολύ περισσότερο στο μυαλό τους, έπαιξαν με προφανή στόχο να βγάλουν συμπεράσματα για τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και λιγότερο για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι όταν Μπακασέτας και Μάνταλος έκρυψαν τη μπάλα στο 4' και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1 με τη Λαμία να ισοφαρίζει στο 33' με εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες σε μια φάση πάντως που μόνο ο διαιτητής είδε φάουλ στο μαρκάρισμα του Μπακασέτα πάνω στον Μπεχαράνο.

Ο ίδιος παίκτης για την Λαμία έκανε το 2-1 στο 53΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ο Μπογέ στο 67', μόλις στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα καθώς μόλις είχε μπει ως αλλαγή στο γήπεδο, ισοφάρισε σε 2-2. Η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά και ειδικά από το 80' και μετά η υπεροχή της ήταν τεράστια αλλά το γκολ δεν ήρθε και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.



ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: