Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο ματς για την 19η αγωνιστική της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σε ότι αφορά την ουρά του πρωταθλήματος.
Σκόρερ των Αρκάδων ήταν ο Μαρκ Φερνάντεζ που βρήκε δίχτυα στο 19ο και το 58ο λεπτό του ματς.
Το δυνατό ξεκίνημα των Αρκάδων απέφερε μια καλή ευκαιρία στο 15΄, όταν το δυνατό σουτ του Βαλιέντε εκτός περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Χουάντερσον. Τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Κώτσιρας έκλεψε μια μπάλα και βρήκε τον Καλτσά, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Μαρκ Φερνάντεζ με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Οι Αρκάδες εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο και απείλησαν εκ νέου στο 36΄ με σουτ του Καλτσά και στο 38΄ με τον Μανιά, που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τη δικλείδα ασφαλείας στο 58ο λεπτό, και πάλι με τον Φερνάντεζ. Ο Ισπανός του Αστέρα πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Κοντοέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.
Στο 66΄ ο Ρόλε πλάσαρε από κοντά πάνω στον Χουάντερσον, ενώ οι όποιες ελπίδες του Απόλλωνα να ξαναμπεί στο παιχνίδι εξανεμίστηκαν όταν η «βολίδα» του Οριουέλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, στο 77΄.
Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51' Γαρουφαλιάς), Ντ' Ούρσο (73' Ρώσση), Ακόστα (55' Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65' Ρόλε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12' Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεζ, Καλτσάς (82' Ματρικάρντι), Μανιάς.
0 σχόλια: