Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Με αυτό το εύκολο κόλπο θα την κάνεις να βλέπει αστράκια στο κρεβάτι

Τρόπο θέλει, όχι κόπο.
Προφανώς μπαίνοντας να διαβάσεις ένα τέτοιο συμβουλευτικό άρθρο για το σεξ θα περίμενες τουλάχιστον κάποια σπάνια στάση που θυμίζει αεροπλανικί, αν όχι τίποτα κόλπα ζόρικα που κάνουν οι γκουρού του αθλήματος στην Ινδία.

Τα πράγματα όμως μπορεί να είναι καμιά φορά πιο απλά από ότι περιμένεις.

Όπως εξήγησε στο The Australian Women’s Weekly η Dr Emily Nagoski, εξειδικευμένη ψυχολόγος στη σεξουαλική συμπεριφορά, οι κάλτσες μπορεί να είναι μεγάλο σύμμαχος των γυναικών στο θέμα του οργασμού.

Για μισό λεπτό τώρα, οι κάλτσες; ΝΑΙ οι ΚΑΛΤΣΕΣ αφού όπως εκείνη λέει: «βάλτε κάλτσες, κι έτσι θα έχετε πιο ζεστά πόδια κι έτσι μεγαλύτερες πιθανότητες για οργασμό».

Πως γίνεται όμως αυτό; Όταν τα πόδια, ιδιαίτερα οι πατούσες που είναι γεμάτες νευρικές απολήξεις, είναι ζεστά οι γυναίκες νιώθουν πολύ πιο άνετες και χαλαρές με αποτέλεσμα όλα στο κρεβάτι να γίνονται πιο εύκολα.

Όπως δείχνει και αυτή η έρευνα που έγινε στην Ολλανδία, οι γυναίκες έχουν περίπου 30% περισσότερες πιθανότητες να φθάσουν σε οργασμό φορώντας κάλτσες παρά με γυμνά πόδια. Βλέπουν «αστράκια» με άλλα λόγια πολύ πιο εύκολα!

Αν τώρα εσένα σου ακούγεται ξενέρωτο να φοράει άσπρες αθλητικές κάλτσες κατά τη διάρκεια της πράξης, μεταξύ μας τώρα, μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις την κατάσταση και να τις αγοράσεις κάτι πιο σέξι σε κάλτσα να φορέσει…






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: