Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Φυσικά καθαριστικά

Αξιοποιήστε ό,τι έχετε στο σπίτι σας
Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται το λευκό ψωμί είναι το καλύτερο ξεσκονόπανο για τους πίνακες σας.

Κέτσαπ
Μην τη βάλετε στα ρούχα αλλά για τα χάλκινα και επίχρυσα σκεύη σας στην κουζίνα ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τους λεκέδες είναι η έτοιμη σάλτσα ντομάτας.

Ρύζι
Με λίγο ζεστό νερό και μία γενναιόδωρη κουταλιά ρύζι μπορείτε να καθαρίσετε κάθε στενό βάζο που δεν χωρά το χέρι σας. Απλά ρίξτε μέσα τα υλικά και ανακινείστε άγρια για να γίνει το βάζο σας καθαρό σαν καινούργιο.

Τσάι
Το τσάι είναι το καλύτερο υλικό για να δώσετε ζωή ξανά στα παλιά εργαλεία κήπου. Γεμίστε ένα κουβά με τσάι, ρίξτε μέσα τσουγκράνες και ότι άλλο θέλετε μετά καθαρίστε με ένα ένα πανί. Θα είναι σαν καινούρια.

Γλυκερίνη
Το υλικό αυτό είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τους λεκέδες από κεριά. Ρίξτε τη γλυκερίνη σε λίγο μπαμπάκι και τρίψτε το λεκέ μέχρι να καθαρίσει.

Σόδα
Η σόδα που πίνετε είναι ιδανική για να κάνετε τα ανοξείδωτα σκεύη σας να γυαλίζουν. Τρίψτε με ένα πανί που έχετε βρέξει στη σόδα και μετά περάστε από πάνω με ένα άλλο στεγνό πανί.

Αλεύρι
Οι λαδιές στα χαλιά πρέπει να ξέρετε πως φεύγουν με αλεύρι. Όταν το χαλί σας λερωθεί, ρίξτε αλεύρι πάνω από το λεκέ και αφήστε για μισή ώρα για να απορροφήσει το λεκέ. Μετά κάντε απλά σκούπα.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: