Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Οι λόγοι που ανησυχεί μια γάτα τις βραδινές ώρες

Αν είστε κάτοχος κατοικίδιου και μάλιστα μιας γάτας, πολύ όμορφης και πολύ παιχνιδιάρας, τότε σίγουρα έχετε νιώσει το γεγονός, του ότι δεν σας άφησε να κοιμηθείτε γιατί ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη.
Μπορεί να είναι άρρωστη ή να πλησιάζει σε κάποια μορφή ασθένειας. Υπάρχουν παθήσεις, που κάνουν τις γάτες να ανησυχούν πολύ και με έντονο ύφος. Αν συμβεί αυτό, τότε καλέστε τον κτηνίατρο, που την παρακολουθεί για να πάρετε τις συγκεκριμένες συμβουλές.

cat-vectorΜπορεί από συνήθεια. Αν ο χαρακτήρας της γάτας σας είναι επιθετικός, τότε να ξέρετε ότι οι νύχτες θα είναι σίγουρα και αυτές ανήσυχες για σας. να είστε πάντα προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα.
Άλλος λόγος είναι και η βαρεμάρα, που διακατέχει ένα αιλουροειδές σαν τη γάτα. Ξέρετε πολύ καλά ότι μπορεί να δείτε φαινόμενα Garfield και να προσπαθεί να βρει κάτι για να της κινήσει την περιέργεια.

cat-vectorΜπορεί να έχει εκνευριστεί γιατί έχει χάσει τη βολή της. Μια γάτα έχει το δικό της χαρακτήρα και δεν πρέπει να τις αλλάζετε τις συνήθειες της. Αν εκείνο το βράδυ δεν έχει πάρει τη θέση, που θέλει, τότε αμέσως θα νιώσετε τη δυσαρέσκεια της.

cat-vectorΤέλος ένας ακόμα λόγος είναι ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να κοιμηθείτε με ανοιχτό το φως. Το φως είναι εχθρός για μια γάτα γιατί η φύση της είναι να κινείτε μέσα στο σκοτάδι. Μην αφήσετε για κανένα λόγο ούτε λαμπάκι ανοιχτό και παραμείνετε στα σκοτάδια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όλα τα παραπάνω βέβαια έχουν να κάνουν και με την προσωπικότητας του τετράποδου φίλου σας. θα προτείναμε με διάφορες δοκιμές, τι του ταιριάζει καλύτερα έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι δυο πλευρές. Και εσείς και αυτό!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: