Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

5 εγγυημένοι τρόποι να περάσεις μαθήματα κι ας μη διάβαζες όλο το εξάμηνο!

Έφτασε η στιγμή της εξεταστικής κι εσύ δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα όσον αφορά το διάβασμα; Μην πανικοβάλλεσαι! Στην τελική, ποιος σου είπε ότι μόνο με το διάβασμα περνάς; Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν να ξεστομίζει τέτοια κουλαμάρα, γιατί εδώ πραγματικά έχουμε να κάνουμε με μεγάλο ψέμα!
Όποιος κι αν στα έχει ξεφουρνίσει αυτά, θέλει το κακό σου. Ξεκάθαρα! Υπάρχουν τόσοι και τόσοι τρόποι, άλλοι πιο εύκολοι κι άλλοι πιο δύσκολοι, να περάσεις τα μαθηματάκια σου χωρίς να ξεζουμίζεις το μυαλό και να ταλαιπωρείσαι γενικότερα.

Προτίμησέ τους και θα μας θυμηθείς:

1. Λάδι, λαδάκι
Αρχικά, πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να «κόψεις» τον καθηγητή σου, να καταλάβεις τι είδους άνθρωπος είναι και ποιες οι προτιμήσεις του. Οπότε συμβουλή για το επόμενο εξάμηνο και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, είναι αντί να κάθεσαι στο αμφιθέατρο και να χαζεύεις από εδώ κι από εκεί, να εστιάσεις στον καθηγητή σου. Παρατήρησέ τον, ψυχολόγησέ τον μπας και εκμαιεύσεις τίποτα χρήσιμες λεπτομέρειες. Κάτι εύκολο για αρχή είναι η εξωτερική εμφάνιση. Αν για παράδειγμα είναι πιο γεματούλης, πήγαινέ του γλυκά από ζαχαροπλαστείο. Αν πάλι είναι πιο κυριλέ φάση και πιο της υγιεινής ζωής, χάρισέ του μία γλάστρα για το σπίτι, έτσι για το καλό φενγκ σουι. Σίγουρα θα εκτιμήσει αυτή σου τη χειρονομία και θα στο ανταποδώσει σε πρώτη ευκαιρία.

2. Η σαγηνεύτρα
Θα ζητήσω μια συγνώμη από τα αγόρια της παρέας και θα πω πως το συγκεκριμένο tip αφορά κυρίως τις κοπέλες, απο τη στιγμή μάλιστα, που οι περισσότεροι διδάσκοντες στα πανεπιστήμια είναι άντρες. Αν λοιπόν, το σηκώνει η περίσταση, μπορείς πέρα από τα δώρα να κάνεις και πιο τολμηρές κινήσεις. Φόρα τα καλά σου (και τα λίγο πιο σέξυ), πέρνα από κανένα κομμωτήριο αν προλαβαίνεις κι επένδυσε στην εμφάνιση σου αντί να στίβεις το μυαλό σου για ένα δίωρο πάνω από μια κόλλα. Βρες τον καθηγητή πριν ή μετά την εξέταση (όποτε νιώσεις έτοιμη), πάρε την πιο αισθησιακή σου πόζα, ανοιγόκλεισε βλέφαρο και κάνε το «παιχνίδι» σου. Είπαμε, καθηγητης καθηγητής, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια 20χρονη φοιτήτρια έτοιμη για όλα;

Προφανώς και το παίζεις λίγο δύσκολη στην αρχή και μόλις δεις το «7» στο my-studies, δε σε ξαναβρίσκει ποτέ και πουθενά!

3. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλα μονοπάτια
Αν βέβαια, έχεις να κάνεις με σκληρό καρύδι και βλέπεις ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν υποκύπτει εύκολα σε πειρασμούς και λαδώματα, τότε πάρ' το αλλιώς. Πόλεμο θέλει; Θα τον έχει! Όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε, έτσι κι αυτοί οι διαβολομένοι καθηγητές, έχουν τα μυστικά τους. Φρόντισε να τα μάθεις (τον τρόπο τον αφήνουμε πάνω σου) και να τα εκμεταλλευτείς δεόντως.

4. Επικίνδυνες αποστολές
Ξέρω, έχεις απορήσει αν υπάρχει έστω ένα σχέδιο που να μη συμπεριλαμβάνει τον καθηγητή ή την καθηγήτριά σου και την άμεση επαφή σου μαζί του/της. Άστο, θα σου πω εγώ. Προφανώς και υπάρχει! Λοιπόν, σίγουρα έχεις δει σε ταινίες φοιτητές να προσλαμβάνουν κορυφαία μυαλά για να κάνουν τη δουλειά αντί για τους ίδιους, ή σπουδαίους χάκερ ώστε να υποκλέψουν τα θέματα από τα αρχεία του καθηγητή ή στη χειρότερη, άμα δεν το καταφέρουν, να αλλάξουν τον τελικό τους βαθμό. Καιρός λοιπόν, να ακολουθήσεις αυτές τις υπερπαραγωγές και να δεις το πολυπόθητο «10αράκι» όμορφα κι άκοπα. Και να σου πω και κάτι; Ο Mike o Ross στο Suits, πήρε κοτζάμ πτυχίο μ' αυτόν τρόπο, εσύ δεν μπορείς να περάσεις ένα τόσο δα μαθηματάκι; Ποιος τα λέει αυτά;

5. 3... 2... 1... ΜΠΟΥΜ!
Τα παράπονα για την παιδεία από τη μία, ο Ρουβίκωνας από την άλλη, μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να τα εκμεταλλευτείς όλα αυτά και να κάνεις ένα τόσο δα τηλεφωνηματάκι για βόμβα στη σχολή σου. Βέβαια, θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο, πώς θα βοηθήσει αυτό να περάσεις το μάθημά σου; Τα κέρδη είναι περισσότερο έμμεσα, μιας και θα εξασφαλίσεις λίγο περισσότερο χρόνο να προετοιμαστείς για την εξέταση όλα τα παραπάνω.

6. Κι αν όλα αποτύχουν...
Τι να πω, δεν την θεωρώ την καλύτερη λύση, αλλά επειδή στέρεψα από ιδέες, είπα να την αναφέρω. Αυτή λοιπόν, δεν είναι άλλη από το διάβασμα αυτό καθ' αυτό... Όχι οτι θα καταλήξεις σε αυτήν με όλα αυτά τα γαμάτα που διαβάζεις τόση ώρα, αλλά... κουβέντα να γίνεται. Άλλωστε, ποιος είναι αυτός που αφήνει το ξάπλωμα και το αραλίκι στον καναπέ, για να πιάσει στα χέρια του βιβλία και σημειώσεις; Προφανώς και κανένας!


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: