Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

7 πράγματα που πρέπει (ή δεν πρέπει) να κάνει ένας άνδρας όταν η κοπέλα του παθαίνει κρίση πανικού

Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Και όταν συμβαίνει, νιώθουμε ότι θα πεθάνουμε.
Πως χειρίζεσαι λοιπόν έναν άνθρωπο, ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος είναι η σχέση σου, όταν παθαίνει κρίση πανικού και κρίση άγχους;

Ένας χρήστης του Imgur αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη δική του κοπέλα και τι κάνει για να τη βοηθήσει ότι παθαίνει εκείνη κρίση πανικού.

Ακολουθούν 7 τιπς:

1. Μην προσπαθείτε πάντα να την πάρετε αγκαλιά. Μερικές φορές οι αγκαλιές την έκαναν να αισθάνεται εγκλωβισμένη.

2. Επειδή δεν απαντάνε, δεν σημαίνει ότι σας αγνοούν. Απλά κάποιες φορές δεν μπορούν να μιλήσουν. Αυτές οι κρίσεις έρχονται μερικές φορές μετά από έναν καυγά και πολλές φορές το μπέρδευα με το silent treatment (δεν σου μιλάω γιατί έχω νεύρα). Ένα καινούργιο κόλπο που εφαρμόζω είναι το «αν θες να μου μιλήσεις αλλά δεν μπορείς, κούνα το δάχτυλό σου».

3. Να αναπνέετε δυνατά. Θα παρατηρήσετε ότι όταν αγκαλιάζετε κάποιον, ή όταν απλά είστε δίπλα του, οι ανάσες συγχρονίζονται. Ή όταν κάποιος είναι κοντά σας και παίρνει μια βαθιά ανάσα, τότε παίρνετε και εσείς μια βαθιά ανάσα. Πιθανότατα να έχετε πάρει και τώρα μια βαθιά ανάσα, μόνο και μόνο γιατί διαβάσατε την υπόδειξή μου. Έτσι, εάν βλέπετε τον άλλον να παίρνει γρήγορες και μικρές ανάσες, όταν είναι στην φάση του πανικού, προσπαθήστε να είστε δίπλα του και να αναπνέετε αργά και βαθιά, έτσι ώστε να συγχρονιστεί μαζί σας.

4. Όσο προσπαθεί να συγχρονίσει την αναπνοή, βοηθάει να την χαϊδεύετε στην πλάτη ή στο χέρι της με αργές κινήσεις.

5. Μπορείτε να πείτε στον άλλο να ηρεμήσει αλλά προσέξτε τον τόνο της φωνής να μην είναι επιτακτικός. Βοηθάει περισσότερο στη φάση που ξεκινάει η κρίση πανικού.

6. Μερικές φορές απλά καταρρέουν στο πάτωμα. Ξαπλώστε δίπλα τους, θυμίστε τους ότι δεν είναι μόνοι.

7. Μην θυμώνετε μαζί τους. Οι κρίσεις πανικού μπορούν να συμβούν και για τους πιο χαζούς λόγους. Μια φορά η κοπέλα μου γελούσε τόσο πολύ με ένα αστείο της που μετά έπαθε κρίση πανικού. Φυσικά μπορούν να συμβούν και κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Τότε θα πρέπει να σκεφτείτε ότι πλέον δεν τσακώνεστε, κανένας δεν κέρδισε τον καυγά, απλά βοηθήστε στον άνθρωπο σας.

Φυσικά η ανάρτηση βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες του διαδικτύου και έγινε viral.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: