Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Τα 3 αγαπημένα μέρη των γυναικών για σεξ!

Αν είσαι γυναίκα ξέρεις! Μπορεί να είσαι πάντα έτοιμη για.. δράση, έτοιμη να κάνεις σεξ μέχρι τελικής πτώσεως, όμως θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις κάποια μέρη που κι εσύ αγαπάς ή φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ.
Όπως, λοιπόν, προκύπτει από σχετικές έρευνες, αλλά και μαρτυρίες, τρία (3) είναι τα αγαπημένα μέρη των γυναικών για να κάνουν σεξ!

Ας δούμε μαζί ποια είναι αυτά:

Η παραλία
Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει και φαντασιώνεται να κάνει σεξ στην παραλία με τον παρτενέρ της. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το περιβάλλον της παραλίας, ειδικά τη νύχτα, ηρεμεί τη γυναίκα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνει από τα απολαυστικότερα σεξ της ζωής της!

Στο ασανσέρ
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, όμως βάσει σχετικών ερευνών, η φαντασίωση της πλειοψηφίας των γυναικών είναι να κάνουν σεξ στο ασανσέρ και μάλιστα στο ασανσέρ της δουλειάς.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί σεξολόγοι – ψυχολόγοι, το σεξ σε χώρο όπου κινδυνεύεις να πιαστείς επ’ αυτοφώρω είναι πιο απολαυστικό αλλά κάνει και πολύ καλό στη σχέση σου, εάν έχεις και περνάει κάποια κρίση.

Στο γκαράζ
Μια τοποθεσία που μάλλον κανείς δεν φαντάζεται. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν το γκαράζ συνδυάζει την ηρεμία, αλλά και το ανδρικό πρότυπο που έχει μια γυναίκα στο πίσω μέρος του μυαλού της, ώστε όχι μόνο να ερεθιστεί ιδιαιτέρως, αλλά και να αποδώσει τα μέγιστα την ώρα της ερωτικής επαφής, κάνοντας τον οργασμό της να… αντιλαλεί στους τοίχους του γκαράζ.

Καλή διασκέδαση!


ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: