Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Τρικ για να δείξουν τα πόδια μακρύτερα & sexy

Κάθε γυναίκα εύχεται να είχε πόδια μακρύτερα και sexy. Εάν και εσείς θα θέλατε κάτι τέτοιο, τότε το πρώτο που έχετε α κάνετε είναι να μην τα κρύβετε κάτω από μακριά και φαρδιά ρούχα. Τρόποι υπάρχουν για να καταφέρετε ο διακαή σας πόθο να γίνει εφικτός.


Αν θέλετε την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου ποδιού θα πρέπει να δείξετε πρόθυμες να αφήσετε εκτεθειμένο λίγο δέρμα
Φορέστε φούστες λίγο κοντύτερες από ότι συνήθως ή αποκαλυπτικά σορτς. Με αυτό τον τρόπο τα πόδια σας θα δείξουν μακριά από ότι είναι. Όλα αυτά φυσικά. εφόσον αισθάνεστε άνετα χωρίς αμηχανία και υπερβολές.

Προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα
Πάντα βοηθούν σε ένα καλύτερο στήσιμο του κορμιού μας, βοηθώντας τα πόδια μας να δείξουν μακρύτερα. Όλες οι nude αποχρώσεις ξεγελούν το μάτι και δημιουργούν το εφέ μιας ψιλόλιγνης σιλουέτας.

Προτιμήστε τα ψηλόμεσα σορτς
Η μέση σας θέλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στραφείτε σε κάθε ψηλόμεσο κομμάτι. Με αυτό κερδίζετε να μην μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι από που ακριβώς ξεκινούν τα πόδια σας.

Εντυπωσιάστε με κάθετες ρίγες
Όπως ήδη θα γνωρίζετε οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν όγκο και οι κάθετες ψηλώνουν. Γι” αυτό σκεφτείτε την προοπτική των παντελονιών με ρίγες, τα οποία εγγυημένα μακραίνουν τα πόδια.

Επικεντρωθείτε στις μονοχρωμίες
Δοκιμάστε τα μονοχρωματικά σύνολα. Με αυτό το τρόπο η σιλουέτα θα δείξει σίγουρα ενιαία και εσείς πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Προσθέστε μια κρέμα με bronzer
Αν όμως δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει τουλάχιστον να βάλετε κάποια ενυδατική κρέμα σώματος, ώστε να δείξουν τα πόδια σας λαμπερά και λεία. ένα τρικ αποτελεσματικό και καθόλου χρονοβόρο.

Προτιμήστε τα μυτερά παπούτσια
Τα μυτερά παπούτσια θα κάνουν τα πόδια σας στη στιγμή να δείξουν πολύ μακρύτερα από ότι πραγματικά είναι.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο να δείξουν τα πόδια σας μακρύτερα και περισσότερο sexy. Οι σωστές επιλογές έχουν τη δυνατότητα να δρουν μεταμορφωτικά επάνω μας και εμείς να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: