Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Πώς να δείξεις ψηλότερη με τα κατάλληλα ρούχα

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι ψηλότερες και με αυτά τα κομμάτια μπορούν να το καταφέρουν.
Οι γυναίκες μπορούμε να πειραματιστούμε με πάρα πολλούς τρόπους χάρη στη μόδα. 

Υφάσματα, μήκη, κοψίματα μας αφήνουν ελεύθερες να δοκιμάσουμε τα πάντα στην εμφάνιση μας, ακόμη και να δείξουμε μερικούς πόντους ψηλότερες απ’ ότι είμαστε στην πραγματικότητα.

Με μικρά κόλπα και μερικά ρούχα-κλειδιά μπορούμε να ψηλώσουμε ελάχιστα τα πόδια μας, τα χέρια μας ακόμη και τον κορμό μας.

Το ρούχο που συμμαχεί απόλυτα με το ύψος των γυναικών δεν είναι άλλο από το ψηλόμεσο παντελόνι. Ένα παντελόνι που κουμπώνει ψηλά στη γυναικεία μέση σίγουρα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αμέσως μερικούς έξτρα πόντους, δημιουργώντας παράλληλα ένα σικάτο ντύσιμο.


Αν προσπαθείτε να αναδείξετε τον κορμό σας, τότε ένα τοπάκι με ντεκολτέ θα τονίσει το σημείο του λαιμού σας. Ο αποκαλυπτικός λαιμός και το ντεκολτέ δίνουν το ύψος που ζητάτε για τον κορμό σας.


Τα παπούτσια, κυρίως τα ψηλοτάκουνα είναι ο βασικός φίλος των γυναικών που λατρεύουν να δείχνουν πιο ψηλές. Προτιμήστε να φορέσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση που θα ταιριάξει με την φυσική απόχρωση του δέρματος και θα δημιουργήσει κατευθείαν την εντύπωση ότι ήσασταν ανέκαθεν τόσο ψηλές.


Οι ρίγες εκτός από την απόλυτη διαχρονική καλοκαιρινή τάση, είναι ικανές να σας χαρίσουν το ύψος που θέλετε. Βέβαια δε μιλάμε για οποιεσδήποτε ρίγες, αλλά για τις κάθετες. Το κάθετο μοτίβο της ρίγας είναι η εγγύηση στη λεπτεπίλεπτη και ψηλή εμφάνιση που επιζητάτε.


Ναι στο μίνι. Η μικροσκοπική φούστα που αποφεύγετε να φορέσετε, είναι το μυστικό κομμάτι της ντουλάπας σας, το οποίο σας επιτρέπει χωρίς καμιά αναστολή να αποκαλύψετε τα πόδια σας. Έτσι, κερδίζετε ύψος και επιτέλους φοράτε ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια που διαθέτει μια γυναίκα.


Η μονοχρωμία είναι η πιο εύκολη λύση. Ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων δίνουν σχήμα και τονίζουν τα σημεία του σώματος σας, άρα και τις γραμμές του. Επιλέξτε ένα χρώμα για να ντύσετε ολόκληρο το look σας.


Μη δημιουργείται αναστάτωση στην εμφάνιση σας με πολλά και βαριά αξεσουάρ. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η κατάλληλη τσάντα για να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας και να αναδείξετε το ύψος σας, τότε μια μικρή, διακριτική τσάντα που δε θα τραβά τα βλέμματα είναι η ιδανική επιλογή για σας.








ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: