Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που googlαρούμε; Οι ειδικοί δίνουν απαντήσεις

Τις περισσότερες φορές όταν αισθανόμαστε κάποια ενόχληση ή αδιαθεσία, ψάχνουμε στο Google τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα συμπτώματα.
Βέβαια, τις περισσότερες φορές καθώς τα διαβάζουμε πέφτουμε πάνω σε πιθανές θανατηφόρες ασθένειες και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αρχίσουμε να παραλύουμε από το άγχος και από την πεποίθηση ότι μας συμβαίνει κάτι πολύ κακό. Άλλες φορές, ψάχνουμε συγκεκριμένες ασθένειες, ώστε να δούμε αν τα δικά τους συμπτώματα ταιριάζουν με τα δικά μας.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε κάποια από τα πιο συχνά συμπτώματα που αναζητάμε στο ίντερνετ, καθώς και τις απαντήσεις των γιατρών σχετικά με αυτά.


Οι πιο συνηθισμένες αναζητήσεις αφορούν γενικά τον καρκίνο, τον καρκίνο της μήτρας, την εμμηνόπαυση, HIV, τον διαβήτη, την άνοια, τον καρκίνο των πνευμόνων, το άγχος και τον όγκο στον εγκέφαλο. Το θέμα είναι πως υπάρχουν πολλά είδη και διαφορετικά συμπτώματα. Σημασία έχουν οι αλλαγές που έχει παρατηρήσει κάποιος το τελευταίο διάστημα και η ένταση των συμπτωμάτων.

Για παράδειγμα, στην άνοια τα συμπτώματα εμφανίζονται σταδιακά και μπορεί να αφορούν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινή ζωή. Το άτομο μπορεί να επαναλαμβάνει κάποια πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνει προφανώς. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν αισθητές μέρα με τη μέρα και ιδιαίτερα αλλαγές που αφορούν την προσωπικότητα, όπως η διάθεση.

Ακόμη, το άγχος υπάρχει στη ζωή μας και είναι λογικό όταν έχουμε να κάνουμε τόσα πράγματα. Όμως, όταν γίνεται εμπόδιο σε όλα αυτά που κάνουμε ή θέλουμε να κάνουμε, τότε ίσως πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο.

Γενικά, πολλά από τα συμπτώματα μπορεί να ταιριάζουν με αυτά που έχει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και την συγκεκριμένη πάθηση. Τα συμπτώματα ποικίλλουν και καλύτερα να ρωτάμε κάποιον γιατρό αν αυτά επιμένουν παρά να βασιζόμαστε σε αυτά που διαβάζουμε στο Διαδίκτυο.


ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: