Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Φωτιές, μολότοφ και οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο

Σκηνικό έντασης επικρατεί τα τελευταία λεπτά στα Εξάρχεια καθώς αντιεξουσιαστές εκσφενδόνισαν μολότοφ στην οδό Στουρνάρη, ενώ νωρίτερα έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο
Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα τόσο στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ομάδες νεαρών, προερχόμενες από την πλατεία Εξαρχείων και τον χώρο του Πολυτεχνείου, πετούν πέτρες και μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με κρότου-λάμψης και χημικά.

Οι επιθέσεις πραγματοποιούνται κατά κύματα κατά των ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίες προσπαθούν να κρατήσουν σε απόσταση τις ομάδες των νεαρών, τηρώντας στάση αναμονής.

Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν βάλει φωτιές σε κάδους, ενώ έχουν στήσει και οδοφράγματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους ταραξίες, αρκετοί από τους οποίους μάλιστα χρησιμοποιούν ως ορμητήριο το χώρο του Πολυτεχνείου.

Την ίδια ώρα, έξω από τη ΓΑΔΑ ομάδα νεαρών πραγματοποίησε επίθεση κατά αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν σημειωθεί δύο προσαγωγές.




ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: