Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Βρείτε... τη Νικόλ Κίντμαν στο τρέιλερ της ταινίας «Destroyer» (vid)

Είναι σχεδόν απίστευτη η μεταμόρφωση της Νικόλ Κίντμαν για την ταινία Destroyer. Σε σημεία μπορεί να θυμίσει σε κάποιους τον Ντάνιελ Κρεγκ ή ακόμη και τον Μικ Τζάγκερ, ωστόσο Κίντμαν μετα βίας βλέπουμε σε αυτό το extreme make over.
Πιο συγκεκριμένα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Καρίν Κουσάμα (Girlfight, The Invitation), η 51άχρονη ηθοποιός υποδύεται την Έριν Μπελ, μια πρώην αστυνομική ντετέκτιβ του εγκληματολογικού τμήματος του Λος Αντζελες που γυρίζει στο πόστο της για να αντιμετωπίσει έναν «δαίμονα» του παρελθόντος.

Στο έργο παρακολουθούμε το «κατεστραμμένο» σήμερα της Μπελ, αλλά και το χθες όταν ακόμη ήταν άγουρη για τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις.

Ενδεικτικά, οι κριτικές από το ντεμπούτο του φιλμ τον περασμένο μήνα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης Telluride στο Κολοράντο είναι διθυραμβικές και δεν αποκλείεται η ταινία να χαρίσει την Κίντμαν ένα ακόμη Όσκαρ.

Η Κίντμαν στο μεταξύ, δεν σταματά να ιντριγκάρεται από χαρακτήρες που είναι έξω από τα νερά της και επιβάλλουν δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρόλος της Βιρτζίνια Γουλφ στις «Ώρες».

Το υπόλοιπο καστ απαρτίζεται από τους Σεμπάστιαν Σταν, Τόμπι Κέμπελ, Τατιάνα Μασλάνι και Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, ενώ η πρώτη προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους έχει προγραμματισθεί για τις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: