Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Μπρους Ντίκινσον δηλώνει ότι έρχεται στην Ελλάδα (vid)

Ότι ο Μπρους Ντίκινσον των τρισμέγιστων Iron Maiden έχει κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο What Does This Button Do? είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου του.
Ήδη μάλιστα, ο θρυλικός frontman των Maiden έχει επισκεφθεί χώρες της Σκανδιναβίας, αυτές τις ημέρες και έως τα τέλη περίπου του Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Αυστραλία, ενώ το Δεκέμβριο ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο Ισραήλ και να επιστρέψει στην Ευρώπη αλλά και την... Ελλάδα, όπως ακούμε ξεκάθαρα από τα χείλη του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης!

 Για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο και ακούστε τον ίδιο τον Ντίκινσον να αναφέρει την επίσκεψή του στην Ελλάδα!


Αυτός που μας ανησυχεί ωστόσο, είναι ότι ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα της περιοδείας του δεν βρίσκουμε πουθενά τη χώρα μας, αντίθετα με το Ισραήλ για παράδειγμα. Έτσι είτε ο Ντίκινσον μπερδεύτηκε ή όντως έχει προγραμματιστεί μια στάση και στην Ελλάδα και έτσι θεώρησε απόλυτα λογικό να το αναφέρει.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αυτοβιογραφία του ο Ντίκινσον μεταξύ άλλων αναφέρεται στους Iron Maiden, στην αγάπη του για την ξιφομαχία, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την άδεια πιλότου που έχει πάρει και κλείνει το βιβλίο με τη μάχη και τη νίκη του ενάντια στον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων του βιβλίου, ο Ντίκινσον διαβάζει αποσπάσματα από αυτό, γίνεται προβολή slides και οι φαν του έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να του θέσουν ερωτήσεις.

Καθώς οι μνήμες της ιστορικής συναυλίας των Iron Maiden τον περασμένο Ιούλιο στη σκηνή του Rockwave Festival είναι ακόμα νωπές και εν αναμονή κάποιας -ενδεχομένως- επίσημης ενήμερωσης από ελληνικής πλευράς, ας σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας και ας ευχηθούμε να επιβεβαιωθούν τα λόγια του Μπρους Ντίκινσον...

*Πηγή φωτογραφίας NDP Photo Agency




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: