Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Οι άγραφοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με αυτόν που θέλεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και δύσκολο. Σκέψου ότι όπως κι εσύ, έτσι και ο άλλος έχει τις ιδιοτροπίες και τις συνήθειές του, τις οποίες θα πρέπει να σεβαστείς (κι αυτός αντίστοιχα τις δικές σου). Για να εξελιχθεί λοιπόν ομαλά η βραδιά και για να υπάρξει και συνέχεια (!) υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε και οι δύο.
Μην απλώνεσαι στο κρεβάτι
Αυτό ισχύει κυρίως όταν είσαι εσύ η φιλοξενούμενη. Προφανώς και είναι τέλειο να καταλαμβάνεις όλο τον χώρο και να απλώνεσαι, αλλά όταν κοιμάσαι με κάποιον άλλον θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Αυτό ισχύει κι όταν κοιμάται στο δικό σου κρεβάτι, αλλιώς δεν έχει νόημα να βρίσκεται εκεί. Θα πρέπει να είσαι γενναιόδωρη και με τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια. Στην ανάγκη, αγόρασε επιπλέον!

Ενημέρωσέ τον αν πρέπει να φύγεις νωρίς
Αν την επόμενη μέρα έχεις πρωινό ξύπνημα για δουλειά, το να σηκωθείς απλά και να φύγεις ενώ ο άλλος κοιμάται δίπλα σου είναι αγένεια. Ενημέρωσέ τον από το προηγούμενο βράδυ για το πρωινό σου πρόγραμμα, ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

Μην κάνετε αγκαλίτσες την ώρα του ύπνου
Οι αγκαλιές, το χάιδεμα και όλα αυτά τα αγαπησιάρικα είναι τέλεια, αλλά όχι την ώρα που νυστάζεις και το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. Ας πάρει ο καθένας τον χώρο του , στον ύπνο κρίνεται απαραίτητο.

Συμμάζεψε
Η καθαριότητα είναι σημαντική κι εκτιμάται ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Μάζεψε λοιπόν, προφυλακτικά, πεταμένα εσώρουχα, τα παπούτσια σου από τη μέση και ό,τι άλλο χρειάζεται για να επανέλθει η τάξη στο υπνοδωμάτιο.

Μην αερίζεσαι στο κρεβάτι
Ναι, είναι φυσικό αλλά είναι επίσης κι απαράδεκτο ειδικά αν δεν έχετε οικειότητα μεταξύ σας. Προσπάθησε να διατηρήσεις κάτι από τη μαγεία και συγκρατήσου. Ζήτα συγνώμη και πήγαινε στο μπάνιο για να κάνεις τη δουλειά σου.

Μην ροχαλίζεις
Αν έχεις θέμα με το ροχαλητό, κάνε ό,τι μπορείς για να διευκολύνεις την κατάσταση. Κοιμήσου σε μία στάση που να μειώνει τις πιθανότητες, προμηθεύσου από το φαρμακείο ένα ειδικό προϊόν κατά του ροχαλητού κι ενημέρωσε από πριν για την κατάστασή σου. Μπορείς μάλιστα να πεις στον/στην σύντροφό σου να σε ξυπνήσει για να αλλάξεις πλευρό αν παραγίνεις ενοχλητικός.

Bonus
Φτιάξε καφέ και πρωινό αν κοιμηθείτε στο δικό σου σπίτι. Είναι μία όμορφη κι ευγενική κίνηση.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: