Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

8 σημάδια ότι δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί σου

Εκείνος σου υπόσχεται ότι σ'αγαπάει και σε λατρεύει, όμως η πείρα σου σε δίδαξε πως τα λόγια είναι λόγια και τα παίρνει ο αέρας εύκολα!
Οπότε ψάχνεις να βρεις εναγωνίως εκείνα τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι ο αγαπημένος σου, την πάτησε μαζί σου, την δάγκωσε τη λαμαρίνα, κοινώς "κόβεται" για εσένα! Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τον κατάλογο με τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι εκείνος είναι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη σου!

1.Σε συστήνει σε όλους τους φίλους και γνωστούς: είσαι το κορίτσι του και δεν το κρύβει από κανέναν, έστω κι αν βγαίνετε μερικές εβδομάδες μόλις. Έτσι, την πρώτη φορά που γνωρίζεις κάποιο φίλο του, όχι μόνο σε συστήνει σαν κοπέλα του, αλλά οι φίλοι του φαίνεται να γνωρίζουν τα πάντα για σένα: τι δουλειά κάνεις, ποιά είναι η αγαπημένη σου ταινία και άλλες ακόμα λεπτομέρειες. Με τον τρόπο αυτό, το αγόρι σου, δείχνει ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα και δεν διστάζει να φάει την καζούρα όλων των κολλητών για χάρη σου.

Άκυρο: να θέλει να σε γνωρίσει στην οικογένεια (και ειδικά τη μαμά του) από την πρώτη εβδομάδα. Είτε το κάνει συχνά, είτε κάποια εμμονή έπαθε μαζί σου.

2. Διασκεδάζει να μοιράζεται ακόμα και τις πιο βαρετές δουλειές μαζί σου: από εκεί που δεν ήξερε τι είναι το πλυντήριο και πώς λειτουργεί, τώρα και στην μπουγάδα βοηθάει και πιάτα πλένει και στην φασίνα χαίρεται να συνεισφέρει. Αν βλέπεις τις δουλειές του σπιτιού σαν μοναδική εμπειρία ζωής που θέλει να μοιράζεται μαζί σου, κάτι σοβαρό τρέχει με σας.

Άκυρο: να θέλει να κάνετε τα πάντα (εντός και εκτός σπιτιού) μαζί. Αν δεν σου επιτρέπει ούτε στο σούπερ μάρκετ να πας μόνη σου, τότε μιλάμε για υπέρμετρη ζήλεια.

3.Προτιμά να σαχλαμαρίζει μαζί, παρά να πάει στο γήπεδο: αν για χάρη σου, βάζει στην άκρη ένα από τα παρακάτω: πόκερ, βιντεοπαιχνίδια, την αγαπημένη του ομάδα, τους κολλητούς του, τις πολεμικές ταινίες, τότε έχεις χτυπήσει κελεπούρι. Με τη συμπεριφορά του αυτή, δείχνει ότι εσύ είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχει και δεν υπάρχει αμφιβολία για την αφοσίωσή του σε σένα.

Άκυρο: να θυσιάζει κάθε στιγμή της προσωπικής του ζωής και ενδιαφερόντων για να είναι μαζί σου και να σου χτυπάει διαρκώς τις θυσίες που κάνει για σένα.

4.Δεν φοβάται να σου πει "σ' αγαπώ": στην πραγματικότητα δεν ντρέπεται να σου εξομολογηθεί την αγάπη του και μάλιστα δημοσίως: μπροστά σε φίλους ή την οικογένειά του.

Άκυρο: να λέει το ''σ' αγαπώ'' μόνο μεθυσμένος και το επόμενο πρωί να μην το παραδέχεται.

5.Του λείπεις διαρκώς: κάθε φορά που βρίσκεστε μακρυά, δεν παραλείπει να σου στέλνει γλυκά μηνύματα, να σε ενημερώνει τηλεφωνικά για το πού βρίσκεται, να θέλει να μαθαίνει νέα σου και για πάρτη σου μέχρι και το msn εγκατάστησε για να επικοινωνείτε και στα ταξίδια.

Άκυρο: να σε ελέγχει διαρκώς με μηνύματα και τηλέφωνα, για το πού είσαι, με ποιόν/ποιά και τι κάνεις!

6.Θεωρεί σίγουρο ότι η σχέση σας έχει μέλλον: απ' όταν γίνατε ζευγάρι, μιλάει στο εμείς και όχι στο πρώτο ενικό πρόσωπο. Ακόμα και στις σκέψεις για κάτι πιο σοβαρό, εκείνος δεν λέει όχι και συχνά φαντάζεται πως θα μοιάζει το παιδάκι σας.

Άκυρο: να είστε 5 χρόνια μαζί και να συνεχίζει να πιστεύει πως αφού δεν του έχεις ζητήσει τίποτα παραπάνω, καλά είστε και έτσι!

7.Δε λογαριάζει αποστάσεις: αν μένετε μακρυά, δεν βαριέται να διανύσει την έξτρα απόσταση για να σε δει. Όταν δεν έχεις βενζίνη στο αμάξι, πηγαίνει μόνος του να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ. Αν σου χαλάσει κάποια λάμπα, την αλλάζει πριν καν του το ζητήσεις. Μπορεί στα μάτια σου, οι χειρονομίες αυτές να μην μοιάζουν και τόσο ρομαντικές, αλλά στα δικά του, αυτός είναι ο τρόπος που έχει για να σου δείξει το πόσο σε νοιάζεται.

Άκυρο: κρατάει τεφτέρι για όλες τις χάρες που σου κάνει και ζητά ανταλλάγματα γι αυτές στο κρεβάτι ή αλλού!

8. Στα μάτια του είσαι η ομορφότερη: ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει στο πλευρό του μια τόσο όμορφη γυναίκα. Καλλονή σε ανεβάζει, κουκλίτσα σε κατεβάζει. Μα τι παραπάνω χρειάζεσαι για να καταλάβεις πόσο σε θέλει;

Άκυρο: να απορεί για τις κατακτήσεις που έχεις, αφού δεν σε βρίσκει το ίδιο καυτή με το παρελθόν!

Από την Κατερίνα Πατούλια





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: