Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Το πρώτο τρέιλερ για το «Captain Marvel»

Είναι η ισχυρότερη υπερηρωίδα στο σύμπαν της Marvel Comics. Είναι εκείνη που κάλεσε ο Νικ Φιούρι (Σάμιουελ Τζάκσον) στο φινάλε του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» λίγο πριν γίνει σκόνη.
Είναι η Κάπτεν Μάρβελ και πριν εμφανιστεί στους επόμενους «Εκδικητές» για να αποκαταστήσει την τάξη, θα τη δούμε στη δικιά της ταινία, που θα διαδραματίζεται στα 90s και θα έχει για πρωταγωνίστρια την Μπρι Λάρσον (Όσκαρ το 2016 για «Το Δωμάτιο»). Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Captain Marvel» που μόλις κυκλοφόρησε:



Το Entertainment Weekly έκανε πρόσφατα τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Κάπτεν Μάρβελ στο εξώφυλλό του, και στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2019.


H Λάρσον υποδύεται την Κάρολ Ντάνβερς, πιλότο της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, που αποκτά υπερδυνάμεις όταν εμπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών. Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί ο Τζουντ Λο και ο Σάμιουελ Τζάκσον ως Νικ Φιούρι κατά... 20 και βάλε χρόνια νεώτερος.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: