Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Έχεις σκεφτεί ποιο χρώμα μαλλιών σού ταιριάζει περισσότερο;

Είναι ένα θέμα που βασανίζει τις περισσότερες γυναίκες. Ακόμα κι αν έχουν καταλήξει σε κάποιο χρώμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξανα-αναρωτηθούν κάποια στιγμή στη ζωή τους “μήπως θα ήταν καλύτερα αν άλλαζαν χρώμα μαλλιών;”.
Τι θα μπορούσε να μας γλιτώσει λίγο από τις αμφιβολίες μας; Μα φυσικά, η γνώμη των ειδικών, που δεν είναι άλλοι από τους κομμωτές. 

Παρακάτω είναι οι προτάσεις τους για το χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των ματιών σου.

Αν έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα και σκούρα μάτια, δοκίμασε χρυσόξανθο ή χρυσό-καστανό χρώμα. Οι πλούσιοι χρυσοί τόνοι αναδεικνύουν την λάμψη των ματιών σου.
Αν έχεις μέτρια σκούρο δέρμα και ανοιχτού χρώματος μάτια, δοκίμασε μεταξύ σκούρου ξανθού και καστανό-μελιού. Τα χρώματα αυτά τονίζουν το δέρμα και τα μάτια σου.

Αν έχεις μέτρια σκούρο δέρμα και σκούρα μάτια, δοκίμασε χρώματα σοκολατί, καραμελέ και καστανό-κόκκινο. Με τα χρώματα αυτά αποφεύγεις να φαίνεται το δέρμα σου ξεπλυμένο.

Αν έχεις σκούρο δέρμα και σκούρα μάτια, δοκίμασε τόνους εσπρέσο ή κόκα ή/και ανταύγειες με τα ίδια χρώματα. Tα χρώματα αυτά αναδεικνύουν καλύτερα το δέρμα και τα μάτια σου.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: