Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Στην Αψίδα του Θριάμβου εν μέσω αποθέωσης οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας κόσμου κατά την επιστροφή τους στη Γαλλία, μία ημέρα μετά τον θρίαμβό της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Οι «τρικολόρ» έφτασαν στο Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας από τη Μόσχα με πτήση της AIRFRANCE και επικράτησε πανδαιμόνιο από τους Γάλλους φιλάθλους που έσπευσαν να καλωσορίσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, που τους έκανε υπερήφανους με το επίτευγμά του στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο αεροδρόμιο «Σαρλ Ντεγκόλ» πυροσβέστες σχημάτισαν αψίδα νερού πάνω από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Γάλλων θριαμβευτών του Μουντιάλ.

Εν συνεχεία η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε εν μέσω αποθέωσης με τον αρχηγό, Ουγκό Λορίς, να κρατά στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, την ώρα που ένα κόκκινο χαλί είχε στρωθεί για να περπατήσει επάνω η αποστολή της ομάδας.


Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ πραγματικά έλαμπαν από ευτυχία, με τον Πολ Πογκμπά να είναι ο πιο εκδηλωτικός από τους διεθνείς, ζητώντας από τους συμπατριώτες του να φωνάξουν ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια η αποστολή επιβιβάστηκε σε ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου ο κόσμος να έχει οπτική επαφή, την ώρα που είχαν επιστρατευτεί και μαχητικά της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας, τα οποία «έβαψαν» τον ουρανό, πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου, με τα γαλλικά χρώματα.

Η πορεία των θριαμβευτών της Ρωσίας ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου την αποστολή των «τρικολόρ» υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, η οποία έδειχνε να διασκεδάζει δεόντως τις στιγμές.


Μάλιστα κάποια στιγμή η πρώτη κυρία της Γαλλίας «άρπαξε» το κύπελλο του Μουντιάλ από τον Πογκμπά και το σήκωσε ψηλά, επιστρέφοντάς το ακολούθως στον διεθνή Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: