Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αχτσιόγλου: Πρώτη φορά βοήθημα ανεργίας σε δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς

Με ανάρτησή της στο facebook η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, αναφέρθηκε στην απόφαση για το βοήθημα ανεργίας σε δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς.
«Με απόφαση που υπογράψαμε σήμερα, δίνουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα λήψης του βοηθήματος ανεργίας σε αυτοαπασχολούμενους (δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς) του τέως ΕΤΑΑ, παρότι κατέβαλαν εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ήδη από το 2011» έγραψε η υπουργός Εργασίας.

Παράλληλα, σημειώνει ότι το βοήθημα θα χορηγείται για χρονικό διάστημα 3 έως 9 μηνών, ανάλογα με το χρόνο ασφάλισης του δικαιούχου και ανέρχεται στο ποσό των 360 ευρώ, μηνιαίως.

«Θα καταβάλλεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, μετά από έλεγχο των προϋποθέσεων που περιλαμβάνονται στην υπουργική απόφαση» διευκρινίζει η υπουργός Εργασίας.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: