Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Μαθε πως ειναι και τι θελει στο sex το καθε ζωδιο!

Τι ζώδιο είναι ο καλός σου; Μάθε πώς είναι το στο κρεβάτι…
ΚΡΙΟΣ
Ένας Θεός του ερωτικού πολέμου, γεμάτος επιθετικότητα και δράση! Σεξουαλικά, ο Κριός είναι μια έκρηξη που περιμένεις να συμβεί! Ο ενθουσιασμός του είναι εμφανής: Συνηθίζει το κυνήγι, όμως είναι περισσότερο για την κατάκτηση – προσοχή: ενώ μπορεί να φαίνεται ότι θέλει να κυριαρχήσει, δεν θέλει μια υποχωρητική σύντροφο. Η ρουτίνα του φέρνει πλήξη, οπότε αν είσαι άνετη μόνο με την ιεραποστολική στάση, βρες κάποιον άλλο. Είναι από τα αρσενικά που τους αρέσει να χτυπούν ή να «καρφώνουν» και συνηθίζουν τα macho γρυλίσματα. Οπότε, αν σου αρέσει το γρήγορο παθιασμένο σεξ, μόλις βρήκες το εισιτήριό σου για τον παράδεισο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Θεός κάτω από την επιρροή της Θεάς της ομορφιάς και του σεξ. Έχει όλες τις αρετές που επιθυμεί κάποια σε έναν εραστή, και ο αισθησιασμός, η πίστη και η διάρκεια είναι μερικές από αυτές! Κάνει έρωτα σαν να είναι η πιο φυσική απόλαυση στον κόσμο. Απολαμβάνει περισσότερο το ιεραποστολικό, κι αν κάποιοι μπορεί να λένε ότι αυτό είναι πολύ βαρετό, γι” αυτόν είναι πολύ πρακτικό και άνετο. Πάνω απ” όλα χρειάζεται μια γυναίκα που θα θέλει να μείνει στο σπίτι για να φάει και να κάνουν έρωτα. Του αρέσει να είναι αργός γιατί το σεξ μπορεί να διαρκέσει για ώρες, περιμένοντας πάντα και την σύντροφο του να ολοκληρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο ταχύτερος Θεός, που συμβαίνει επίσης να είναι υπεύθυνος για ακραίες πρόστυχες συζητήσεις! Χρειάζεται μια μεγάλη ποικιλία όταν πρόκειται για σεξ – πονηρά Σαββατοκύριακα μακριά από το σπίτι, ένα στα γρήγορα στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος, φλερτ με τα πόδια να ακουμπούν κάτω από το τραπέζι σε ένα «καλό» εστιατόριο. Του αρέσει να δίνει και να λαμβάνει πάντως και μπορεί να είναι αρκετά εφευρετικός. Είναι ο τύπος που θέλει ανοικτά τα φώτα, μπροστά από τον καθρέφτη και αν κάνεις μερικά αναφωνήματα και μιλήσεις λίγο «βρώμικα», θα είναι πολύ χαρούμενος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Θεός, που βρίσκεται υπό την επιρροή ενός δορυφόρου που είναι υπεύθυνος για τις πολλές εναλλαγές της διάθεσης του! Η αγάπη και το σεξ πάνε μαζί και θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής για να μπορέσει να χαλαρώσει στο σεξ. Συχνά μάλιστα, νιώθει λίγο ένοχος μετά την πράξη, επειδή συνήθως συνδέει το σεξ με τα μωρά. Πάντως είναι ένας ευαίσθητος εραστής και θα θέσει τις ανάγκες της συντρόφου του, πριν τις δικές του. Έχει μια τρυφερότητα πάνω του που προκαλεί τις γυναίκες να φέρονται άγρια!

ΛΕΩΝ
Ο Θεός Ήλιος τον προικίζει να είναι πολύ «εαυτούλης», στο σεξ. Δεν είναι ότι δεν κάνει την σύντροφό του να νιώθει ξεχωριστή, αλλά όταν πηγαίνεις μαζί του στο κρεβάτι, δεν είναι απλώς μια εμπειρία, είναι ένα σόου! Του αρέσει να εκτελεί… και να παίρνει αιτήματα! «Κάντο αυτό (ό, τι τραβά η όρεξη σου)» είναι το απόλυτο αγχολυτικό του και είναι αρκετά καλός, αλλά χρειάζεται συνεχείς επαίνους για την εξαιρετική του απόδοση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Θεός υπεύθυνος του πνεύματος, τείνει να αποπλανήσει με φινέτσα, γοητεία και σοβαρότητα, έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσεις καν ότι αγαπά την αυθόρμητη σεξουαλικότητα! Ok, μπορεί να είναι αρκετά βαρετός κατά καιρούς, επειδή έχει ξεκάθαρες (και αμετακίνητες) απόψεις για το πώς θα πρέπει να είναι και να φέρεται μια γυναίκα. Αλλά, έχει κάποιες kinky ιδέες, που περιμένουν κάποια να τις ξεθάψει!

ΖΥΓΟΣ
Ο Θεός που είναι επιφορτισμένος με την ομορφιά και τον αισθησιασμό. Βλέπει το σεξ σαν μια συναρπαστική περιπέτεια και θα ήταν πολύ πρόθυμος να το κάνει σε περίεργα μέρη όπως μια τουαλέτα εστιατορίου! Του αρέσει να είναι ένα κακό παιδί, ειδικά αν σκεφτεί πως υπάρχει πιθανότητα να τον πιάσουν! Θα δοκιμάσει κάθε φαντασίωση που έχεις και είναι ιδανικό υλικό για σύζυγος. Είναι ρομαντικός και διακριτικός, αλλά ίσως του συμβεί να είναι και λίγο… βιαστικός (καταλαβαίνεις τι εννοούμε, ε;).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Θεός της απόλυτης σεξουαλικότητας, είναι πολύ κτητικός. Η σεξουαλικότητά του είναι τόσο ισχυρή, που θα σου φέρει ζάλη! Αν είσαι τυχερή και τον βρεις, θα είσαι πάντα ικανοποιημένη! Υπάρχει μια φήμη ότι ο άνδρας Σκορπιός είναι ο πιο «εξειδικευμένος» στο κρεβάτι, ανάμεσα στους άντρες του ζωδιακού. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι είναι αρκετά καλοί!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Θεός του παιχνιδιού, είναι αυθόρμητος και τολμηρός και πιθανόν να τον βρεις να το κάνει κάπου δημόσια. Ακόμα κι αν είναι ένας εύσωμος κύριος μέσης ηλικίας, μπορεί ακόμα να «τραβήξει» τα κοριτσάκια. Είναι η αγάπη και η επιδίωξη της ευτυχίας που φέρνουν αβίαστα τα «μωρά» στα χέρια του. Όμως, στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν δυο τινά: Ή που θα καταπλήξει τη σύντροφό του με τη σεξουαλική του εμπειρία, ή θα είναι απόλυτα χάλιας στο κρεβάτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Θεός, ο οποίος έχει πειθαρχία και αφοσίωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις μαζί του μεγάλη παραμονή στο κρεβάτι. Η φαντασία του δεν είναι το ισχυρό χαρτί του, οπότε μην περιμένεις ακροβατικά. Η αγαπημένη θέση του μπορεί να είναι το ιεραποστολικό, αλλά επιδιώκει τον ενθουσιασμό σε νέες περιοχές. Θα μπορούσε εύκολα να πειραματιστεί με διαφορετικούς χώρους -και όχι μόνο…- για να κρατήσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Θεός της απρόσμενης σεξουαλικής συνεύρεσης, είναι πολύ διασκεδαστικός στο κρεβάτι κι ίσως ο πιο εφευρετικός απ” όλα τα ζώδια. Η ψυχική διέγερση είναι πιο σημαντική γι” αυτόν, πράγμα που σημαίνει ότι η πορνογραφία του αρέσει ιδιαίτερα! Έχει καταπληκτική δύναμη διάρκειας και μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να τελειώσει! Παιχνίδια ρόλων, SM, το να μείνει γυμνός στο μπαλκόνι στις 5 το απόγευμα για σεξ, το να κάνει τρίο ή να βρίσκεται σε ανοικτές σχέσεις είναι τα φόρτε του. Να θυμάσαι όμως ότι θα τα κάνει αυτά περισσότερο για διασκέδαση, αλλά όχι με τον έρωτα της ζωής του.

ΙΧΘΥΣ
Ο Θεός που είναι επιφορτισμένος με νόστιμα όνειρα, επικίνδυνες απάτες και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Σεξουαλικά μιλώντας, ο Ιχθύς είναι ζυμαράκι στα χέρια σου. Οτιδήποτε θέλεις. Είναι εκείνος που θα κάνει τον κόπο να ανακαλύψει όλες τις μυστικές ερωτογενείς περιοχές σου. Αν κι έχει τη φήμη ότι είναι λίγο γυναικάς, είναι εξαιρετικός εραστής. Είναι από την παλιά σχολή, που λέει ότι το σεξ θα πρέπει να είναι σχεδόν έξω από την εμπειρία του σώματος και αν αυτός ρίξει την προσοχή του σε σένα, ετοιμάσου για βόλτα μέσα από μια υγρή κόλαση!




SHARE THIS

0 σχόλια: