Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ξαφνικά χιλιάδες γυναίκες χαρίζουν βραδινά φορέματα στο twitter

Πολλές γυναίκες έχουν στις ντουλάπες τους βραδινά φορέματα που τα έχουν φορέσει μόνο μια φορά και η καλή πράξη μιας νεαρής κοπέλας στάθηκε το καλό παράδειγμα για να ξεκινήσει μια νέα... μόδα στο twitter.
H νεαρή κοπέλα είναι η 19χρονη Mika Riddick η οποία ζει στο Maryland των ΗΠΑ.

Η 19χρονη συνειδητοποίησε πως πλησιάζει ο καιρός για τους ετήσιους σχολικούς χορούς (τα γνωστά proms) όπου κάθε χρόνο οι έφηβες μαθήτριες στις ΗΠΑ ντύνονται με βραδινά φορέματα για τα οποία ενίοτε ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια.

Και η Mika σκέφτηκε να βοηθήσει μια κοπέλα που ίσως δεν έχει τα χρήματα για να αγοράσει φόρεμα για το σχολικό χορό και αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες στο twitter με το φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια στο σχολικό χορό πριν από δύο χρόνια και να ρωτήσει αν κάποια κοπέλα από την περιοχή της ενδιαφέρεται να το φορέσει.


Μάλιστα η Mika εξήγησε πως το φόρεμα θα της το δανείσει εντελώς δωρεάν και πως έχει ακόμα και παπούτσια για να το σετάρει (αρκεί να κάνουν στην όποια ενδιαφερόμενη) και πως μπορούσε να βοηθήσει την όποια κοπέλα και με το μακιγιάζ της.

Βέβαια ούτε η ίδια δεν φαντάζονταν πως αυτό το μήνυμά της θα έφτανε να γίνει viral με δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και likes.


Και πολλές άλλες γυναίκες πήραν το καλό παράδειγμα από την Mika και δανείζουν ή χαρίζουν και αυτές φορέματα που έχουν στις ντουλάπες τους και ξαφνικά το twitter έγινε χώρος ανταλλαγής βραδινών φορεμάτων και κάτω από το αρχικό μήνυμα της Mika ξεπηδούν συχνέχεια προσφορές για φορέματα από άλλες γυναίκες σε ένα ατελείωτο thread που διαρκώς μεγαλώνει.

Αυτό δε που οι περισσότερες σχολιάζουν είναι πως είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιεί κανείς τα social media για να χαρίσει ή να δανείσει πράγματα που δεν χρειάζεται σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Η ίδια η Mika βρέθηκε ξαφνικά να δίνει συνεντεύξεις στα διεθνή μέσα όπου εξηγεί πως απλά αυτή έκανε κάτι που της φάνηκε πολύ φυσιολογικό.

Μήπως να ξεκινήσει αυτή η μόδα και στα μέρη μας;



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: