Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

«Dancing with the stars»: Η πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου και οι 16 παίκτες

Η έκτη σεζόν του «Dancing with the stars» ετοιμάζεται να εκπέμψει από τη συχνότητα του Ant1, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 21.00, με το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση να είναι εκείνο της Ευαγγελίας Αραβανή.
Το σόου χορού, που στο παρελθόν κέρδισε τις εντυπώσεις και το κοινό, θα προσπαθήσει να ανεβάσει τις μετοχές του καναλιού του Αμαρουσίου, στους πίνακες της Nielsen, τα βράδια της Παρασκευής.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στη λίστα με τα ονόματα που θα συμμετάσχουν, με τους 16 εκπροσώπους της εγχώριας σόουμπιζ και του αθλητικού κόσμου να έχουν ξεκινήσει ήδη πρόβες.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Πηνελόπη Αναστασόπουλου, Μαρία Καλάβρια (επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο), Μαρία Κορινθίου, Μυριέλλα Κουρεντή, Βίκυ Κάβουρα, Χριστίνα Λαμπίρη, Δωροθέα Μερκούρη και Άννυ Πανταζή (αδερφή της Κλέλιας Πανταζή) είναι οι γυναίκες του team. Διονύσης Αλέρτας (pastry chef), Άνθιμος Ανανιάδης, Αντώνης Βλοντάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μιχάλης Σεϊτης (παραολυμπιονίκης) και Κώστας Τσουρός ολοκληρώνουν την 16άδα.

Αναλυτικά οι 16 παίκτες…

Διονύσης Αλέρτας
Άνθιμος Ανανιάδης
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Αντώνης Βλοντάκης
Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Μαρία Καλάβρια
Βαγγέλης Κακουριώτης
Μαρία Κορινθίου
Μυριέλλα Κουρεντή
Χριστίνα Λαμπίρη
Δωροθέα Μερκούρη
Άννυ Πανταζή
Μιχάλης Σεϊτης
Βίκυ Κάβουρα
Κώστας Τσουρός


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: