Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το μαύρο διάφανο πουκάμισο

Τα see through ρούχα είναι το απόλυτο must. Υπέροχα top, στυλάτες maxi φούστες…αλλά πιο πολύ λατρεύουμε το all time classic μαύρο διάφανο πουκάμισο. Είναι κομψό, sexy και εάν το συνδυάσετε με τα σωστά κομμάτια μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι όχι μόνο όταν ο ήλιος δύει. Σας παρουσιάζουμε δύο άψογα outfits, ένα για το πρωί και ένα για το βράδυ για να εμπνευστείτε.
Εάν το πουκάμισό σας δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στο μπροστινό μέρος τότε είναι και πιο ευέλικτο, εάν όχι τότε για τις πρωινές σας εμφανίσεις φροντίστε να φορέσετε από μέσα ένα απλό στενό μαύρο μπλουζάκι. Εάν θέλετε, λοιπόν, ένα στυλάτο πρωινό ντύσιμο τότε συνδυάστε το μαύρο διάφανο πουκάμισό σας με ένα σκουρόχρωμο skinny jean κι από πάνω το δερμάτινο κοντό jacket σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι leopard μπαλαρίνες, μια oversized μαύρη τσάντα και ένα μαύρο μάλλινο σκούφο.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το μαύρο διάφανο πουκάμισό σας με ένα στενό παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το σκούρο μωβ και το μαύρο blazer σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα δαντελένιο στράπλες μπουστάκι που θα φορέσετε μέσα από το πουκάμισό σας, τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.



SHARE THIS

0 σχόλια: