Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Εκτός e- πλειστηριασμών σπίτια έως 300.000 ευρώ

Να μην βγαίνει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αναμένεται να ξεκινήσουν, κανένα σπίτι αξίας έως 300.000 ευρώ, ανεξάρτητα αν προστατεύεται ή όχι από τον νόμο Κατσέλη, συμφώνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, με τις τράπεζες.
Ειδικότερα, εν όψει της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι διοικήσεις των τραπεζών συμφώνησαν με τον κ. Κοντονή να εξαιρεθούν από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι πρώτες κατοικίες, οι εξοχικές κατοικίες και κάθε άλλου είδους ακίνητα με αξία μέχρι του ύψους των 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επεκτείνει την ισχύ του νόμου Κατσέλη όπου προστατεύει την πρώτη κατοικία και για το χρονικό διάστημα και μετά από τις 31.12.2017 που λήγει η ισχύς του.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: