Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Μίλα μου βρώμικα! Ανεβάζει το... θερμόμετρο!

Το ξέρετε ότι οι άνδρες το θέλουν (εδώ που τα λέμε, και πολλές από τις γυναίκες). Κι επίσης, ακόμη κι αν δεν το γνωρίζετε, το υποψιάζεστε ότι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να τον ανάψετε μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Αλλά πώς θα το κάνετε, χωρίς τον φόβο να αισθανθείτε άβολα ή, ακόμη χειρότερα, «άθλια»;
Πώς λοιπόν θα παραμείνετε «καλό κορίτσι», ενώ ταυτόχρονα θα συμπεριφερθείτε… σαν άτακτο, χωρίς τον ενδόμυχο φόβο να χαρακτηριστείτε σαν πόρνη ή να αντικρίσετε τον αγαπημένο σας άνδρα να ξεσπά σε τρανταχτά γέλια γιατί θα μοιάζετε σαν ένα σχολιαροκόριτσο που ξαφνικά ξεστομίζει κακές λέξεις για πρώτη φορά, αντί της σέξι θεάς και της σαγηνευτικής γόησσας που προσπαθείτε να γίνεται;

Όπως υποστηρίζουν οι σεξολόγοι, οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες βρίσκουν τα βρώμικα λόγια στο κρεβάτι ακαταμάχητα. Ένας ανάλογος ψίθυρος στο αυτί μπορεί να ξετρελάνει αυτομάτως οποιονδήποτε άνδρα. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν τι να πουν, ενώ αρκετές άλλες αισθάνονται ντροπή να χρησιμοποιήσουν τέτοια λόγια. Συχνά, μία γυναίκα μπορεί να μείνει άφωνη, όταν ένας άνδρας της ζητήσει να πει κάτι σέξι, μέχρι που μπορεί να γίνει η φάση… συντρίμμια.

Το να μιλάμε βρώμικα, δεν είναι εύκολο για την καθεμία, όμως είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η πιο ερωτογενής ζώνη είναι το μυαλό. Κι έτσι, αν τον ανάψετε πνευματικά, σίγουρα τα αποτελέσματα θα φανούν στο κρεβάτι, αφού έτσι τον κάνετε να αισθανθεί πιο σέξι, πιο επιθυμητός, πιο αρσενικός…

Αν πρόκειται λοιπόν, να το τολμήσετε δείτε μερικές βασικές ιδέες για το πώς!

Μην ξεστομίζετε λέξεις που δεν σας ταιριάζουν! Μία καλή αρχή είναι να αρχίσετε σιγά σιγά την ανάλυση… Είναι από εκείνες τις περιστάσεις, όπου δεν πρόκειται να κατηγορηθείτε. Ψιθυρίστε τι θέλετε, πώς αισθάνεστε, τι κάνετε, οι ψίθυροι ανεβάζουν τη διάθεση.

Μιλάτε ψιθυριστά, αργά και βαθιά. Μην μπερδευτείτε! Δεν εννοούμε ότι πρέπει να κάνει προσπάθεια να σας ακούσει. Μιλάτε με έναν τόνο που να εμπεριέχει υπόσχεση. 

Δεν είναι στο πρόγραμμα (εκτός και αν είναι!) να μοιάζει το dirty talking με εντολή… Επίσης δεν μιλάτε αγχωμένα, τσιριχτά, γρήγορα σαν να σας κυνηγούν. Το μήνυμα είναι η απόλαυση, όχι να βγάλουμε όπως όπως την υποχρέωση.

Κάθε πράγμα στην… ώρα του. Είπαμε ότι τους αρέσει, αλλά αν εκείνος βρίσκεται εν μέσω κυκεώνα στη δουλειά είτε θα το θεωρήσει άκαιρο, είτε δεν θα το ακούσει καν. Ακόμη κι ένα πιο… βρώμικο μήνυμα μπορεί να φτιάξει ατμόσφαιρα για τη στιγμή της συνάντησης αλλά μην το παρακάνετε, ειδικά αν δεν ξέρετε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ψυχολογήστε την επίδραση. Ναι, ναι, μπορεί να σας το έχει ζητήσει με διάφορους τρόπους κι εσείς επιτέλους ενδίδετε. Παρόλα αυτά, καλό είναι να δείτε τι επίδραση έχουν αυτά που του λέτε, δείτε τις αντιδράσεις του, αν το απολαμβάνει, αν απαντά, αν συνεχίζει. 

Διαφορετικά κάτι δεν έχει πάει και πολύ καλά. Οπότε αλλάξτε ρότα ή αφήστε το για άλλη φορά. Επιπλέον, όταν του μιλάτε βρώμικα, συνοδεύστε με φιλιά, χάδια και οπτική επαφή. Αυτό ενισχύει την εντύπωση ότι συμμετέχετε στο παιχνίδι και το απολαμβάνετε κι εσείς.

Η επιλογή των λέξεων παίζει τον ρόλο της! Είπαμε πρώτα από όλα ο τόνος και η ένταση της φωνής, μετά είναι οι περιγραφές και φυσικά οι ίδιες οι λέξεις. Άλλο μιλάω βρώμικα και άλλο βρίζω σαν αγύρτισσα! Ακόμη και όταν αισθάνεστε σε τρελό πάθος, υπάρχουν εκφράσεις και λέξεις που (γενικά) αποφεύγονται. (Ειδικά, αν δεν γνωρίζεστε καλά. 

Άλλωστε, για τον καθένα είναι διαφορετικές). Θυμηθείτε επίσης ότι υπάρχει ένα σχεδόν μαγικό… ρήμα. Το ρήμα «θέλω», ειδικά όταν το λέτε αυθόρμητα και παθιασμένα μπορεί να κάνει θαύματα.
Και μία ακόμη έξυπνη ιδέα! Μπορείτε να του μιλάτε βρώμικα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ανάμεσα στις ανάλογες ατάκες, δεν θα τον χαλάσει… καθόλου να ακούσει και κανένα κοπλιμέντο. 

Εκθειάστε ό,τι αγαπάτε πάνω του και ό,τι κάνει εξαιρετικά καλά και μάλιστα με λεπτομέρειες. Του αρέσει πολύ!
Eπιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: