Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κέιτ Άπτον: το πιο σέξι μοντέλο του κόσμου

Μια μόνο ματιά θα σας πείσει. Και για μπόνους σας έχουμε και τις απαγορευμένες φωτογραφίες της.

Η ξανθιά καλλονή, στα 25 της πλέον, είναι το πιο πολυσυζητημένο αστέρι στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κάψει καρδιές ποζάροντας με μαγιό για το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated και το θρυλικό Swimsuit Edition, και όχι μόνο φυσικά. 

Πολλοί έσπευσαν να τη συγκρίνουν με τη Σίντι Κρόφορντ, λόγω της χαρακτηριστικής σέξι ελιάς πάνω απ’ τα χείλη της. Ο συνδυασμός αθωότητας και αισθησιασμού που αποπνέει το πρόσωπό της βοήθησαν σε μέγιστό βαθμό να φτάσει τόσο ψηλά σήμερα.


Η Κέιτ επιθυμούσε από μικρή να γίνει μοντέλο. Την ανακάλυψαν κυνηγοί ταλέντων κατά τη διάρκεια ενός κάστινγκ και έκτοτε η νεαρή Αμερικανίδα κάνει χρυσές δουλειές.


Ο ερωτισμός της μάγεψε τους υπευθύνους του Sports Illustrated, που θέλησαν να της δώσουν μία θέση στο πάνθεον των καλλονών με τα μπικίνι. Εκεί «κέρδισε» και τον τίτλο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης, ή αλλιώς Rookie, της χρονιάς. Από εκεί και πέρα σχεδόν κάθε χρόνο φωτογραφίζεται και αποτελεί σήμα κατατεθέν για το περιοδικό.


Οι διάσημες καμπύλες την έκαναν διάσημη και κέρδισαν και την προσοχή της Victoria`s Secret, η οποία την συμπεριέλαβε στην οικογένεια των περίφημων «Αγγέλων».



Η Κέιτ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και στο YouTube, έπειτα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει σε παιχνίδι των Dodgers στο Λος Άντζελες, αφού εκτός από ομορφιά έδειξε πως διαθέτει και χορευτικές ικανότητες.


Η Κέιπ Άπτον διατηρεί δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Τζάστιν Βερλάντερ και το μοντέλο - ηθοποιός ξέσπασε για μια ψηφοφορία που αφορούσε τον σύντροφο της...Η Αμερικανίδα καλλονή τα έβαλε με τη διοργανώτρια αρχή του μπέιζμπολ (MLB), επειδή ο άσος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς δεν ήταν στη λίστα με τους καλύτερους πίτσερ του πρωταθλήματος. Η Κέιτ Άπτον δεν άφησε ασχολίαστη τη λίστα με την απουσία του Βερλάντερ γράφοντας στο twitter: «Ε, MLB νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε το δικαίωμα να γαμάει... τον Τζάστιν Βερλάντερ! Ποιοι δύο συντάκτες δεν τον έβαλαν στην ψηφοφορία».

Και μπόνους:







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: