Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-3

Η Λίβερπουλ γύρισε από την κόλαση του 2-1 και ανέτρεψε το σκορ, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε ακόμα ένα κωμικό γκολ και πέταξε στα σκουπίδια μία διαφαινόμενη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γουότφορντ (3-3).
Πως το λέει αυτό το ωραίο ο Γκάρι Λίνεκερ με τους Γερμανούς και το ποδόσφαιρο; Ε, μάλλον θα πρέπει να το εμπλουτίσει λιγάκι: «το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται από 11 εναντίον 11 και στο τέλος… αυτοκτονεί η Λίβερπουλ»!

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε, ο κόσμος να εξελίσσεται, αλλά αυτή η ανίατη αυτοκαταστροφική συνήθεια δεν λέει να εγκαταλείψει τους «κόκκινους», οι οποίοι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν μία σίγουρη νίκη απέναντι στην γενναία Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα (3-3).

Η πρεμιέρα της Premier League είχε την πιο αντιπροσωπευτική Λίβερπουλ των τελευταίων δεκαετιών. Μία ομάδα που δυσκολεύεται αφάνταστα στις έδρες των «μικρών», μία ομάδα που αδυνατεί να αμυνθεί στοιχειωδώς στις στημένες φάσεις, μία ομάδα που μπορεί να πετύχει την ακατόρθωτη ανατροπή, αλλά και να πνιγεί στο τέλος σε μία κουταλιά νερό.

Απογοητευτική για ένα ημίχρονο, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από δύο «εύκολα» γκολ από Οκάκα (8’) και Ντουκουρέ (32’) που εξέθεσαν όλες τις αμυντικές της αδυναμίες, αλλά και με μία στιγμή μαγείας, όταν οι Εμρέ Τσαν και Μανέ «έκρυψαν» την μπάλα (29’) με τον Αφρικανό να μειώνει σε 2-1.

Ο εξαφανισμένος στο πρώτο μέρος Σαλάχ, εμφανίστηκε ξαφνικά στην επανάληψη και μέσα σε δύο λεπτά έδειξε ότι είναι ένας κλασικός game-changer. Πρώτα κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φιρμίνο ισοφάρισε (55’) και δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-3, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα μετά από λόμπα του Φιρμίνο.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ο Ματίπ είχε δοκάρι σε κοντινή κεφαλιά λίγο αργότερα, Σαλάχ και Φιρμίνο σπατάλησαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για το 2-4 και η νέα ανατροπή άρχισε να μυρίζει έντονα.

Η Γουότφορντ άρχισε τις απονενοημένες γιόμες και η κόκκινη άμυνα τα έχασε. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μινιολέ έδωσε ένα εύκολο κόρνερ αντί να μπλοκάρει την μπάλα και σε καρμπόλα διαρκείας, ο Μπρίτος (από θέση οφσάιντ) μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα στο απίστευτο 3-3, που τιμώρησε όλες τις παθογένειες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: