Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Έμμα Στόουν, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου

Η 28χρονη ηθοποιός άφησε πίσω της την Τζένιφερ Άνιστον και την Τζένιφερ Λόρενς
Το 2017 είναι η χρονιά της: μετά το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου που κατέκτησε στη φετινή απονομή για το ρόλο της στην ταινία La La Land, η Έμμα Στόουν είναι πλέον και η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός του κόσμου, σύμφωνα με την ετήσια σχετική λίστα του περιοδικού Forbes.

Η 28χρονη Στόουν είχε έσοδα ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων (προ φόρων) από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Τζένιφερ Άνοστον, με 25,5 εκατ. δολάρια κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η 27χρονη Τζένιφερ Λόρενς, που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας τα δύο προηγούμενα χρόνια, έπεσε φέτος στην τρίτη θέση με έσοδα... μόλις 24 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν πέρυσι είχε αποκομίσει σχεδόν τα διπλάσια (46 εκατ. δολάρια).

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν, κατά σειρά, η Μελίσα Μακάρθι (18 εκατ. δολάρια), η Μίλα Κούνις (15,5 εκατ. δολάρια), η Έμμα Γουότσον (14 εκατ. δολάρια), η Σαρλίζ Θερόν (14 εκατ. δολάρια), η Κέιτ Μπλάνσετ (12 εκατ. δολάρια), η Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατ. δολάρια) και η Έιμι Άνταμς (11,5 εκατ. δολάρια).

Το άθροισμα των εσόδων των πρώτων δέκα της λίστας του Forbes ανέρχεται στα 172,5 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένο κατά 16% σε σχέση με το 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσον αφορά στους άνδρες ηθοποιούς, πέρυσι την κορυφή κατέκτησε ο Ντουέιν Τζόνσον (The Rock) με έσοδα 64,5 εκατ. δολαρίων – δηλαδή περίπου δυόμισι φορές μεγαλύτερα από τα φετινά έσοδα της Έμμα Στόουν...


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: