Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ποια είναι τα αυτοκίνητα-παγίδες για τις γυναίκες;



Υπάρχουν αμέτρητες θεωρίες που μελετούν τη συνάρτηση αμάξι-επιτυχίες στο γυναικείο φύλο αλλά αγαπητέ φίλε κακά τα ψέματα άμα δεν έχεις γερμανικό δουλίτσα δεν κάνεις. Εκτός αν φυσικά μιλάμε για μεγάλα μπάτζετ όπου μπαίνουν και τα ιταλικά στο παιχνίδι.
Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές ούτε λεφτά για βενζίνη δεν έχεις για μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο με μια φερράρι, δεν μιλάω καν για κόστος συντήρησης. Οπότε ας μείνουμε κάτω από 50.000 και να ξεκινήσουμε τη λίστα των γκομενοπαγίδων, ανάλογα με το κοινό κιόλας που θες να παίξεις μπάλα. Θα στα εξηγήσω ωραία μην ανησυχείς.


1. Μερσεντές. Όλοι μα όλοι και κυρίως όλες την ξέρουν τη μάρκα φίλε. Όποιος οδηγάει μια τέτοια όλοι υποθέτουν ότι έχει φράγκα. Εσφαλμένη κρίση πλέον καθώς βρίσκεις με λογικά λεφτά πολύ καλά μερσεντικά από ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Αλλά μια μερσεντές όσο και παλιά να είναι δεν παύει να είναι μερσεντές και όσο και μια γυναίκα να μην εντυπωσιάζεται από αυτά, το σηματάκι θα το προσέξει. Ποσοστά επιτυχίας 100% απλά μην το τρίβεις πολύ στη μούρη της συνόδου σου γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ. Απλά άσε τον κυριλέ αέρα που αποπνέει να κάνει τη δουλειά του χωρίς να υπερβάλεις. Πετυχημένος με αυτοπεποίθηση.

2. BMW. Ένα σκαλί κάτω από τη μερσεντές σε όλα αλλά πάλι την εντύπωση την κάνεις γιατί είναι γνωστό ότι είναι ακριβό αμάξι. Ωστόσο έχει δυο σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τη μερσεντές. Η αρνητική είναι ότι βγάζει μια βλαχιά, μια οσμή νεόπλουτου (δεν υπάρχουν πια) η θετική είναι ότι είναι πιο αλήτικο αλανιάρικο αμάξι η μπέμπα. Έτσι δεν τρως χυλόπιτα από τα κοράσια που θα σε κορόιδευαν ότι εβγαλες τη μερτσεντα του μπαμπά βόλτα. Παίζεις στα ίσια την κατηγορία και των σαξόραλλων επίσης και τσιμπάς γκομενάκια και από αυτό το κοινό. Εύγε είσαι ο χλιδάτος κάγκουρας.

3. AUDI. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί!!! Τουλάχιστον μέχρι αρχές δεκαετίες ’90 έβγαζε μια αρχοντοχωριατιά η συγκεκριμένη μάρκα, λόγω των ιδιοκτητών της και λόγω των βαριών μοντέλων της. Τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά πλέον και μιλάμε για πολύ στιλάτα, επιβλητικά και γρήγορα αμάξια με κύρος που ζαλίζει και ερεθίζει αρκετά κοράσια… Καλά όχι και έτσι αλλά μετράει να οδηγάς ένα αμάξι με τέσσερις κύκλους μπροστά. Βέβαια υπάρχουν και οι μίζεροι που λένε ότι μοιάζουν στο εσωτερικό σαν vw αλλά παντού υπάρχουν οι μυστήριοι… Μη μασάς γιάπη μου.

4.VW. Εδώ η ναυαρχίδα είναι το γκολφάκι που κάνει θραύση. Όλα τα κοριτσάκια σε γουστάρουν αλλά πρόσεχε φίλε τα κοριτσάκια. Αναφορικά με τις γυναίκες έχεις απλά ένα αμάξι για να κάνεις τη δουλειά σου. Οπότε μάθε το κοινό σου και τις δυνατότητές σου και παίξε ανάλογα. Αν θες κάτι καλύτερο πάρε ένα σιρόκο αλλά είναι πιο ακριβό. Έτσι είναι η φήμη πληρώνεται και το στυλ επίσης. Αλλιώς με το γκολφάκι είσαι απλά φραγκάτος (;)κάγκουρας

5. ALFA-ROMEO. Οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουν ένα ρητό. Δεν ξέρεις από αμάξια αν δεν είχες ποτέ σου μια άλφα. Μπορεί να μην είναι ένδειξη μεγάλου πλούτου αλλά δείχνει μια καλή οικονομική κατάσταση, δεν είναι φθηνά αμάξια, αλλά και ένα ακόμη καλύτερο γούστο. Σχεδιαστικά πάντα είναι στην πρωτοπορία οι Ιταλοί. Μηχανικά έχουν ένα θέμα αλλά μη τα θέλετε και όλα δικά σας. Είσαι γκόμενος!!!

Φυσικά υπάρχουν και τα αμερικάνικα αλλά άμα δοκιμάσετε να φέρετε κάποιο θα το ξαναπληρώσετε μάλλον σε δασμούς. Επιπλέον έχουν τεράστιους κινητήρες και καίνε πολύ. Βέβαια, μιλάμε είναι πολύ εντυπωσιακά αμάξια και τεράστια σε μέγεθος, άρα ίσως και εκτός συναγωνισμού. Ας μείνουμε σε αυτά που αντέχει η σημερινή Ελλάδα.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: