Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Η Μαρία Ολυμπία μοντέλο των Dolce Gabbana

Το σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν ένα πραγματικό υπερθέαμα και ανάμεσα στα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα γόνοι πλούσιων οικογενειών, social media influencers και παιδιά διασήμων.
Ανάμεσά τους, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Γλύγξμπουργκ και εγγονή του τέως βασιλέως Κωνσταντίνου Γλύγκξμπουργκ, Μαρία Ολυμπία (που αναφέρεται ως Olympia of Greece) και η Lady Aμέλια Γουίντσορ, εγγονή του Δούκα του Κεντ, ξάδελφου της βασίλισσας (είναι η 36η στη σειρά για το θρόνο).

Τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθρια αγορά στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Mάλιστα το concept ήθελε τους millennians (είναι η γενιά των γεννημένων μεταξύ 1981-2000. H γενιά που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, η γενιά των social media, της καλής ζωής, της ταχύτητας, του «εγώ») ανάμεσα σε πωλητές ζαζαρβατικών και ιχθυοπώλες και περαστικούς.

Στην ίδια καμπάνια, βλέπουμε μεταξύ άλλων, την κόρη του Αντι Γκαρσία, Αλεσάντρα Γκαρσία- Λορίντο, την Σόνια Μπεν Αμάρ και την κόρη του ηθοποιού Tζέιμι Φοξ, Κορίν.

Η Μαρία Ολυμπία και η Lady Αmelia Windsor είναι δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας του οίκου και στα καρέ τις βλέπουμε να ποζάρουν με αέρα μοντέλου.





Adbox 




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: