Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ξαναπαντρεύεται η Amber Heard


Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ φέρεται έτοιμη να ξαναφτιάξει την ζωή της και να παντρευτεί το νέο της αγαπημένο, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Elon Musk.
Αυτό υποστηρίζει ο πατέρας της σταρ, Ντέιβιντ, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον ιδρυτή της Tesla, είπε στο περιοδικό Grazia ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους.

«Θα ήθελε πολύ να τον παντρευτεί» τόνισε και πρόσθεσε: «Κάνουν σχέδια για να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια».

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία διέψευσε τον πατέρα της Χερντ λέγοντας πως «δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο» επισημαίνοντας πως «αυτήν την περίοδο και συγκεκριμένα για τους επόμενους έξι μήνες η Άμπερ θα βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Aquaman».

Η περιουσία του Elon Musk αποτιμάται σε 12 δις δολάρια, ενώ εκτός από ιδρυτής της Tesla είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια.

Ο 45χρονος κατάγεται από την Νότια Αφρική και πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: